Biblioteca

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2012
PROJECTE DE BIBLIOTECA ESCOLAR

Cal que l'ensenyament escolar contribueixi a crear lectors en la utilització de diversos textos, a promoure actituds crítiques i reflexives ia la difusió de lacultura.
La reforma educativa inclou en el currículum continguts que abordin el maneig de fonts d'informació així com la formació lectora dels alumnes / as.
La Biblioteca Escolar ha de mantenir unestret contacte amb el sistema Bibliotecari i ha d'estar integrada en una xarxa de documentació educativa. Per això cal promoure la transformació de les actuals Biblioteques dels Centres educatius encentres de documentació i recursos que reuneixin les condicions necessàries per al bon funcionamiento.Todo això caldrà impulsar des d'un model de biblioteca escolar que asseguri una educació nodiscriminatòria, orientada a la igualtat de les persones i de les seves possibilitats de realització. La cultura és un bé que s'ha de garantir a tots els ciutadans / es, sent la Biblioteca Escolar l'elementindispensable que asseguri aquest dret.
La Biblioteca Escolar es concep ara com un concepte més ampli, el de Centre de recursos, que funciona com a Biblioteca, amb materials impresos i commediateca amb materials audiovisuals i informàtics, constituint a més un lloc favorable a l'estudi, a la investigació, autoformació ia la lectura.

OBJECTIUS
Objectius Generals:
* Dotar la Biblioteca deforma permanent dels recursos necessaris per al seu funcionament.
* Proporcionar un continu suport al programa d'ensenyament i aprenentatge i impulsar el canvi educatiu.
* Assegurar l'accés detota la comunitat educativa a una àmplia gamma de recursos i serveis.
* Dotar els estudiants de les capacitats bàsiques per obtenir i utilitzar de forma autònoma gran diversitat de recursos i serveis.* Habituar a tota la comunitat educativa a la utilització de les biblioteques amb finalitats recreatives, informatives i d'educació permanent.
* Promoure activitats pròpies de la Biblioteca....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biblioteca
  • La biblioteca
  • Biblioteca
  • Bibliotecas
  • biblioteca
  • La Biblioteca
  • Bibliotecas
  • Bibliotecas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS