Bienvienida a todoos

Páginas: 11 (2510 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2015
holaa Amigooos y Amigaaaas!

De qui poco subire trabajos de diferentes assignaturas de que esta en la educación Catalana y sus derivados!
Muchaas graaciaaas a toodoos!

Esperoo subirlos de aquí pocoooo, muchaaas graciaaas a todos pa' darme su apoyo en la ayuda de trabajoooos echoos por mi y por otras personas que colaborar conmigo.

Assignaturas de Cataluña: Catalan, Español, Ingles,Plastica, música, historia, ciutadania, educació fisica, fisica y quimica y entre otraas que puedan veeeeeer!

Estimadooos os deseoo un buen diaa :)

Si quiere mas consejooos esperooo sus repuestas en la proximaaa jajajjaja

Us quieroooo muchooooooo amigoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-
ooos!

• Els productes gasos que poden ser combustible( hidrogen i hidrocarburs) iincombustible (nitrogen, diòxid de carboni i vapor d’aigua).
• Els productes líquids composta per la lava esta formada per compost químic de diòxid de carboni.
• Els producte sòlid és un fragments de lava que se solidifiquen prematurament, taponant el cràter o la xemeneia, i que són llençats a l'atmosfera en forma explosiva, com a conseqüència de la pressió creada per l'acumulació delsgasos a l'interior, tenim 3 característiques que englobar amb la seva forma grandària, que són les bombes volcàniques(són trossos que expulsa el volca, són coàguls, de lava fluida que es refreden abans d'arribar a terra), el lapil•li (Són escòries molt esponjoses i lleugeres) i les cendres volcànics ( són trossos minúsculs de lava solidificada).
• Els productes gasos que poden ser combustible(hidrogen i hidrocarburs) i incombustible (nitrogen, diòxid de carboni i vapor d’aigua).
• Els productes líquids composta per la lava esta formada per compost químic de diòxid de carboni.
• Els producte sòlid és un fragments de lava que se solidifiquen prematurament, taponant el cràter o la xemeneia, i que són llençats a l'atmosfera en forma explosiva, com a conseqüència de la pressió creada perl'acumulació dels gasos a l'interior, tenim 3 característiques que englobar amb la seva forma grandària, que són les bombes volcàniques(són trossos que expulsa el volca, són coàguls, de lava fluida que es refreden abans d'arribar a terra), el lapil•li (Són escòries molt esponjoses i lleugeres) i les cendres volcànics ( són trossos minúsculs de lava solidificada).
• Els productes gasos que podenser combustible( hidrogen i hidrocarburs) i incombustible (nitrogen, diòxid de carboni i vapor d’aigua).
• Els productes líquids composta per la lava esta formada per compost químic de diòxid de carboni.
• Els producte sòlid és un fragments de lava que se solidifiquen prematurament, taponant el cràter o la xemeneia, i que són llençats a l'atmosfera en forma explosiva, com a conseqüència dela pressió creada per l'acumulació dels gasos a l'interior, tenim 3 característiques que englobar amb la seva forma grandària, que són les bombes volcàniques(són trossos que expulsa el volca, són coàguls, de lava fluida que es refreden abans d'arribar a terra), el lapil•li (Són escòries molt esponjoses i lleugeres) i les cendres volcànics ( són trossos minúsculs de lava solidificada).
• Elsproductes gasos que poden ser combustible( hidrogen i hidrocarburs) i incombustible (nitrogen, diòxid de carboni i vapor d’aigua).
• Els productes líquids composta per la lava esta formada per compost químic de diòxid de carboni.
• Els producte sòlid és un fragments de lava que se solidifiquen prematurament, taponant el cràter o la xemeneia, i que són llençats a l'atmosfera en forma explosiva,com a conseqüència de la pressió creada per l'acumulació dels gasos a l'interior, tenim 3 característiques que englobar amb la seva forma grandària, que són les bombes volcàniques(són trossos que expulsa el volca, són coàguls, de lava fluida que es refreden abans d'arribar a terra), el lapil•li (Són escòries molt esponjoses i lleugeres) i les cendres volcànics ( són trossos minúsculs de lava...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS