Big Bang theory comentario personal

Páginas: 3 (612 palabras) Publicado: 22 de abril de 2014
Big Bang Theory

Tothom pensa que les persones amb gusts particulars, com col·leccionistes de còmics, figures d’acció o jugadors de videojocs no tenen vida social i estan tot el dia a casa de laseva mare tancats. No tots són així, però hi ha molts casos que sí. En tot cas aquestes persones tenen un nom, segons la societat, que es “friki”, significa que és una persona amb gusts moltparticulars i poc comuns entre la gent.
Fa uns quants anys van emetre una serie de televisió un tant especial que tenia com a protagonistes uns nois que anaven a la universitat i estudiaven carrerescientífiques i físiques. Aquesta serie es coneix com “Big Bang Theory”. Els protagonistes són científics molt llestos amb uns gustos particulars, col·leccionen còmics i figures, juguen a videojocs i no tenenmolts amics. A més que no saben relacionarse amb gent “no científica” és a dir, amb gent que no estudia carreres sobre ciència.
El protagonista principal, Sheldon Cooper, és un físic teòric que no sapres de les relacions amb les persones, no li agrada el contacte humà, no té delicadesa amb la gent, si vol dir alguna cosa, la diu molt clarament i sense miraments, creu que l’amor és perdre el temps.El seu company Leonard Hofstadter és un físic experimental, que al igual que Sheldon no sap res de les relacions, encara que aquest sí que sap tractar amb delicadesa a la gent, tenen els mateixosgustos.
Es van conèixer un dia quan en Sheldon buscaba un company de pis i en Leonard el va trobar, dies més tard en Leonard va portar a casa dos amics que va fer a la universitat, en Howard Wolowitz,enginyer aeroespacial i poliglota, i en Rajesh Koothrappali, astrofísic. Desde aquell dia passen molt temps junts els quatre, encara que en Sheldon no accepta molt a Howard per només tenir un màster enenginyeria. Com sempre aquest noi menysprea a la gent.
Coneixen a Penny, una noia que vol ser actriu i acaba treballant com a cambrera en un bar cafè. És una noia amb coneixements nuls del món...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Big Bang Theory
  • Big bang theory
  • Comentario a "el big bang" de o. landerretche
  • Analisis De Capitulo "The Big Bang Theory"
  • Presentacion big bang theory
  • The Big Bang Theory
  • The big bang theory
  • big bang theory

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS