billet d'anada i tornada

Páginas: 7 (1504 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
Cap.1


La Marta està a la consulta del psicòleg perquè el Robert (el psicòleg) l'està renyen perquè havien quedat en que la Marta no podia baixar mes del 40 quilos, però ella s'havia passat del límit i li tocava ingressar a l'hospital. Però abans ja havia fet algunes sessions i li havien dit que retiressin la bascula, que la vigilessin quan anava al lavabo...

A la Marta el que li va fermes ràbia no va ser ingressar a l'hospital si no que a la seva família que feia poc que havien tingut un altre conflicte entre el pare i la mare i ja l'avien arreglat, ara li tocava a la Marta.

La Marta només tenia una hora per preparar-se la bossa per anar a l'hospital. La Marta diu en els bessons que se'n va al camp perquè no està gaire be de salut i així es curarà, ells perquè no es sentissola cada un li va regalar el seu ós.



Cap.2


La Marta s'ha despertat a l'hospital. Li han dit totes les normes sobretot la mes estricta: els lavabos sempre estan tancats amb clau, quan i tens que anar et vigilen.

A l'hora d'esmorzar coneix a l'Elisa, li posen l'esmorzar i ella agafa un croissant i se'l menja tot de cop, desprès ella s'ofèn en a si mateixa perquè no podia menjar. Mestard com que no te sessions conjuntes va a la sala d'estar on es troba una noia també anorèxica i es posen a parlar. A l'hora de dinar com que no li cap res copia el que fa l'Inés que es la del davant per fer veure que s'ho a menjat.

Després els pares la passen a visitar i li diuen que la troben a faltar molt els bessons i ells i que la professora ja feia temps que volia parlar amb ells perquès'ensumava alguna cosa.

Cap.3

Quan es desperten fa la sessió amb el Robert però ell li diu que no te que engreixar-se, si no recuperar pes, però ella si nega.

Però també bol sortir d'aquella presó, i no només per sortir d'allà també perquè troba a faltar la família i el seu gat. Menys a la Bes que es una au-pair. A la Marta no li cau gens bé. Tenen a la Bes perquè com que el seu pare està al'atur (conflicte A) està fent classes i a la tarda els bessons es queden sols i necessitaven una cangur.

Cap.4



La Marta s'ha despertat amb els ulls vermells i inflats perquè abans d'anar a dormir no va parar de plorar llegint la carta dels bessons. A les sessions conjuntes tothom explica el seu cas i els seus problemes, tot seguit toca pesar-les, ella s'ha aprimat perquè ara pesa 39quilos. Després amb dos noies mes es posen a parlar de nois i ella explica que sortia amb el Riky, però les criden per anar a tallers de fotografia. A l'hora de dinar s'assenta a la mateixa taula que l'Inés però a mig dinar l'Inés es desmaia i la porten a UVI. La Marta es cola per a unes escales que hi posa prohibit però ella no li fa cas i puja fins a la planta de UVI on es troba a una infermera queli diu que no pot estar allà però l'acompanya a visitar-la, allà coneix els pares de l'Inés. La mare de la Marta l'ha anat a visitar, s'abracen, li dona records de tots fins hi tot de la Bes però ella no accepta els de la Bes, perquè li va robar el novio, i perquè segur que a ser ella qui va dir-li a la mare que estava malalta, la mare li aclareix que no. Decideixen dir la veritat als bessonsperquè així la podran visitar.

Cap.5


El Robert vol saber com a perdut pes i com ho a fet, amb qui, com ho fa...

Ella recorda la primera vegada que es va veure gorda, una dependenta li a dir que tota la roba que s'havia agafat no li aniria perquè ella feia talla 42 i no tenien una talla tan gran. En el Riky li havia preguntat si estava gorda i li va dir que no era una top model però que noho estava. La mare li va dir a la seva mare que volia fer dieta, ella la va portar al metge perquè li fes una dieta adequada. Amb la primera setmana es va aprimar 1,5 quilos, però com que a la mare li va semblar massa per una setmana va decidir campar-li la dieta sense que la Marta ho sabés.

Cap.6


La Marta per fi a conegut a la seva companya d'habitació que és bulímica, però no està...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bitllet d'anada i tornada
  • Resumen bitllet d'anada i tornada
  • bitllet d'anada i tornada
  • Bitllet D'Anada I Tornada
  • resum Bitller d'anada i tornada
  • billet d' anada i tornada
  • TORNO I
  • billetes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS