Billy elliot

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2011
BILLY ELLIOT
QÜESTIONS INICIALS
1.1 Breu resum del film.
Aquesta pel·lícula tracta d’un nen de 11 anys que viu en un barri pobre i obrer d’Anglaterra. Laseva vida es com qualsevol altre que practica boxa, fins que coneix el ballet i tot el seu món dóna un canvi radical. A partir d’aquest moment, Billy mostra a la gentdel seu voltant els seus dots del ball.
Jack, és el pare d’en Billy i del seu germà Tony. En jack encara no ha assumit la pèrdua de la seva dona, tot i que laseva aparença es de que tot va bé. Jack treballa amb en Tony a les mines i lluiten contra la situació en que es troben. Estan en vaga i això provoca que la famíliapassi per moltes dificultats econòmiques. Quan en Billy li ensenya el seu amor per la dansa es nega totalment a acceptar-ho.
La professora de ballet, Sra. Wilkinson, ésel major suport per a en Billy, ja que l’ajuda en tot lo que pot. En un principi, li crida molt l’atenció el talent que demostra en Billy per primer cop i, és peraixò que l’ajuda en tot moment amb el seu somni.
El gran objectiu d’en Tony és aconseguir una gran meta amb la vaga que fan i, per això no dubta a enfrontar-se a quisigui, inclòs el seu pare. Creu que en Billy encara és massa jove per tenir somnis tan grans com els d’ell, però desitja que sigui el que més pugui assolir-los.
Elmillor amic d’en Billy és en Michael, un gran suport per a ell. Són amics des de que eren molt petits i la seva amistat està per damunt de tot.
L’àvia d’en Billyté alzhaimer i això suposa alguns problemes en la família. Però és una dona que transmet amor i que des del principi dona suport a en Billy respecte al ballet.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Billy elliot
  • billy elliot
  • BILLY ELLIOT
  • Billy elliot
  • billy y elliot
  • Billy Elliot
  • Billy elliot
  • Billy Elliot

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS