Billy Elliot

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2012
BILLY ELLIOT

En quina situació es troba en Billy al principi de la pel·lícula? Quins són els seus interessos? Hi ha cap al·licient a la seva vida?
El seu pare li fa anar a boxa com tots elsaltres nens, i ell no sap lluitar però en aquells moments els seus interessos es anar-hi i fer-ho bé.

Com descobreix en Billy la dansa? Per què s’hi sent atret? Per què penses que procura mantenir ensecret la seva afició? No li hauria resultat més fàcil seguir amb les classes de boxa amb els altres nois? Què li aporta la dansa que no li pot proporcionar la boxa?
Un dia, quan el castiguen a boxa,allà el costat del gimnàs estava la classe de dansa i comença a veure com ballen fins que s’hi uneix; se sentia atret.
Perquè tots tenen de etiqueta que els nois que ballen els hi agraden els delseu mateix sexe, i pensen que el boxa es per nois; i la dansa per noies.
No. Li aporta el sentir-se lliure, i s’oblida de tots els problemes i del món. Se sent bé.
Quines dificultats ha de superarel Billy amb la família, amb els amics, al barri? Quina ajuda rep de la professora de dansa?
Amb la família, que no el deixin anar a classes de ballet, no se’ls hi fa la idea ja que ho veuen moltgay. Amb el seu amic, que es vol canviar de sexe però igualment ell l’acceptà. Viu en un barri obrer (miners) en la zona rural, lluny de Londres.
La professora li fa classes particulars gratis i intentafer entrar en raó a la seva família perquè el Billy pugui ballar i anar a una acadèmia.

En quin sentit podem dir que en Billy arriba a ser un virtuós de la dansa? Com es pot assolir el graud’excel·lència en una faceta de la vida humana? Penses que el protagonista està especialment capacitat de naixement per ballar o més aviat aconsegueix desenvolupar aquesta capacitat gràcies a l’esforç i laconstància?
Doncs que te les habilitats per ser-ho i en poc temps ha demostrat que pot. En que es bo fen-ho i si sent bé.
Jo crec les dues coses: tan de naixement, ja que li ve de família; i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Billy elliot
  • billy elliot
  • BILLY ELLIOT
  • Billy elliot
  • billy y elliot
  • Billy Elliot
  • Billy elliot
  • Billy Elliot

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS