Biografía de mahoma

Páginas: 3 (697 palabras) Publicado: 5 de junio de 2011
Biografia de Mahoma, el profeta

Mahoma va néixer el 26 d’abril del 570 a la Meca, Aràbia Saudita, i és famós per ser l’últim d’una llarga llista de profetes, que segons vàries religions, va enviarDéu per brindar el seu missatge al poble.
Era del clan dels hashimí, i al igual que la resta dels nens de la tribu, Mahoma va créixer amb l’educació d’una mainadera en el desert.
Segons explicala llegenda, l’Arcàngel Gabriel se li va aparèixer al profeta mentre jugava amb els seus amics, de molt petit, i li va obrir el seu pit. Després de treure-li un coàgul molt negre, li va dir: “Aquestaera la part per on Satanàs podria seduir-te”, després, ho va rentar amb aigua santa en un recipient sagrat i li va retornar el seu cor.
Quan ja era un adolescent, Mahoma va acompanyar al seu oncle adiferents viatges per Síria i altres llocs. Gràcies a això, el profeta va conèixer altres costums. En un dels seus viatges va conèixer a un monjo anomenat Bahira, que alguns creuen que va ser qui vaensenyar-li els llibres sagrats.
Als 25 anys, va conèixer a Jadiya mentre treballava com a mercader en una ruta que unia Damasc amb La Meca. Amb ella es va casar i va tenir 6 fills.
El profeta desde molt petit va mostrar ser una persona amb un caràcter molt reflexiu. Era molt comú trobar-lo meditant en una cova a prop de La Meca. Segons la llegenda, en una d’aquestes nits de meditació, Mahomaamb 40 anys va tenir una visió de l’àngel Gabriel, qui li va dir que havia de memoritzar i recitar alguns versos que li havia enviat Déu. Tots aquests paràgrafs van ser escrits sense cap modificacióen l’Alcorà. Però predicar la paraula li va portar molts problemes, doncs el poble de La Meca depenia principalment del turisme per viure. I el turisme funcionava gràcies a “La Kaaba” – el recintesagrat on vivien els déus – . Això va ser el que va provocar que Mahoma comencés a ser perseguit, al igual que els seus seguidors.
L’any 619, Mahoma va patir el pitjor any de la seva vida perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • biografia de mahoma
  • Mahoma Biografía
  • Biografia de mahoma
  • Biografia de mahoma
  • Biografia de mahoma
  • Biografia De Mahoma
  • biografia mahoma
  • Biografía de mahoma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS