biografia de descartes

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2015
Descartes va néixer el 31 de Març del 1596 a La Haye, a la Turena francesa. De ben petit va ser criat de casa perquè es va morir la seva mare i quan es va fer més gran va estudiar al col·legi delsjesuïtes de La Flèche, fins els 17 anys. Després estudia Dret a la universitat de Poitiers. Els estudis el van desepcionar, veia que l’única assignatura que l’omplia i el deixava arribar a la veritatabsoluta eren les matemàtiques. Quan va acabar els estudis, Descartes, comença una època de viatges allunyant-se de les aules, convençut de no poder trobar-hi el veritable saber.
El 1818 s’enllista ales tropes de Maurice de Nassau. Allà coneix a Isaac Beeckman, durant uns quants anys mantenen una relació damistat a on Descartes és influenciat per Isaac sobre els seus coneixements físics imatemàtics. El 1619 se’n va a Dinamarca i després a Alemanya a on assisteix a la coronació de l’emperador Fernando, a Frankfurt. Aleshores s’enllista a l’exèrcit del duc Maximiliano de Baviera. L’hiver se’lpassa al llit escrivint el mètode, una fusió de procediments lògics, geomètrics i algebraics .
La nit del 10 de novembre del 1619 té tres somnis consecutius que interpreta com un missatge diví pertirar endavant la seva missió filosòfica. L’importància que dóna Descartes a aquests somnis xoca amb les característiques que se li van donar al racionalisme, però segons ell, estan a la base de la sevadeterminació de dedicar-se a la filosofia. De manera temporal, es retira de l’exèrcit.
E 1628 es retira a Holanda per poder treballar. S’està allà 20 anys treballant en la seva filosofia. Comença aescriure un tractat de metafísica sobre l’ànima i Déu, al qual li dona suport al mateix temps que creu en la física (és un científic religiós). Aquest tractat contenia les idees bàsiques de lesmeditacions metafísiques.
El 1629 deixa d’escriure aquest tractat per començar a escriure un tractat del món i la llum que acava el 1633 a on hi ha la seva física. Però havent conegut a Galileo per haver...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografia De Descartes
  • BIOGRAFIA DE DESCARTES
  • Biografia de rené descartes
  • Renato descartes (biografía)
  • biografia de rene descartes
  • Descartes, breve biografía
  • biografia REN DESCARTES
  • Biografia de René Descartes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS