Biografia De Will Bernbach

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2012
‘’Rules are what the artist breaks, the memorable never emerged from a formula’’.

William Bernbach va néixer a Nova York, concretament al barri del Bronx el 13 d’agost de 1911, I va morir el 2d’agost de 1982.
Es va llicenciar en literatura anglesa l’any 1932 a la Universitat de Nova York. A part de la carrera titulada també havia rebut estudis de Música, Filosofia i Administració d’Empreses.El 1933 va entrar a treballar a destileries Schenley per mitjà d’una connexió amb la seva família, i ben aviat va mostrar el seu talent publicitari a l’escriure un anunci pel Whiskey Schenley. L’any39 va deixar la feina i va dedicar-se a escriure discursos per Grover Whalen, president de la Fira Mundial de Nova York. Un any després va entrar a treballar a l’agència publicitària Wintraub finsque, amb l’inici de la Segona Guerra Mundial va haver d’allistar-se a lexèrcit i va lluitar durant dos anys. Després de la guerra el van fitxar a l’agència Grey Advertising on va passar de ser redactora director creatiu fins l’any 47.
El 1950 va fundar Doyle, Dane i Bernbach a Manhattan, que després va passar a anomenar-se DDB Wordlwide; juntament amb els seus socis, Ned Doyle i Max Dane (qui jadisposava d’una petita agència). Bernbach desenvolupava el seu paper a l’empresa com a redactor publicitari, mentre Dane s’encarregava del departament de comptes. L’empresa va tenir tal èxit que l’any76 ja era la onzena en el rànquing d’agències publicitàries d’Estats Units.
Bernbach va introduir nous conceptes en el món de la publicitat, per exemple, va ser pioner en combinar redactors idirectors d’art a l’hora de treballar, que segueix patent en l’actualitat. El seu treball es caracteritzava per la senzillesa en els conceptes.
La influència de Bill Bernbach va canviar el món publicitari,l’anomenaven el Picasso de Madison Avenue, el carrer on s’ubiquen la majoria de grans agències de publicitat. El seu estil va ser una revolució als anys 60.
Un dels seus anuncis més famosos és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografía Will Smith
  • Biografia de Will Smith
  • Biografia william bernbach
  • Biografia De Will Smith
  • Will Smiht Biografia En Ingles
  • Biografia Will Smith
  • Biografia De Will Smith (En Ingles)
  • Will

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS