Biografia Kumi Naidoo

Páginas: 2 (301 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
KUMI NAIDOO
Kumi Naidoo, nascut el 1965 a Sud-àfrica, és un defensor dels drets humans i el Director Executiu Internacional de l'organització ecologista Greenpeace. És el primer africà adirigir aquesta organització.
Naidoo es va involucrar en el desenvolupament del treball de Greenpeace a l'Àfrica i es va fer membre del consell d'administració de Greenpeace Àfrica quan va obrir lesseves oficines a Johannesburg i Kinshasa el 2008.
Naidoo es va involucrar en la lluita per l'alliberament del seu país quan tenia 15 anys. Com a conseqüència de les seves activitats contral'apartheid va ser expulsat del col·legi. Va estar molt involucrat en l'organització del veïnat, el treball de joves a la seva comunitat i mobilitzacions massives contra el règim d'apartheid. El 1986,Naidoo va ser arrestat i acusat de violar les normes de l'estat d'emergència.



El Greenpeace es l'objectiu de l'ONG ecologista és protegir i defensar el medi ambient, intervenint en diferentspunts del planeta quan es cometen atemptats contra la Naturalesa. Greenpeace porta a terme campanyes per aturar el canvi climàtic,
protegir la biodiversitat, per a la no utilització detransgènics, disminuir la contaminació, acabar amb l'ús de l'energia nuclear i el de les armes. A més protegir boscos i paisatges naturals.
Després de lluitar contra l'apartheid a Sud-àfrica en els anys1970 i 1980, Naidoo va encapçalar campanyes globals per acabar amb la fam i defensar els drets humans. Recentment, ha dirigit la Global Campaign for Climate Action que reuneix grups ecologistes,humanitaris, religiosos, defensors de drets humans, sindicats i científics entre d'altres, i ha organitzat manifestacions massives al voltant de les negociacions climàtiques. Kumi Naidoo va estudiara la Universitat d'Oxford.
Kumi està casat i té dos fills. Kumi Naidoo té una pàgina de Facebook i de Twitter.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografias
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografias
  • Biografias
  • Biografias
  • Biografias
  • Biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS