Biografia Lady Diana y teorias de conspiracion

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2015
Va néixer l'1 de juliol de 1961 en Sandringham, Norfolk . Filla d'Edward John Spencer, vuitè comte Spencer, i Frances Ruth Burke, filla del quart baró de Fermoy. Els seus pares es van divorciar quanella només tenia 8 anys.

Va cursar estudis a Norfolk i a l'escola West Heath de Kent i els va completar a Suïssa, treballant com a mestra d'un jardí d'infància.

En 1979, amb tan sols 18 anys, vacomençar a sortir amb el príncep Carlos, exnuvi d'una de les seves germanes. El 24 de febrer de 1981 s'anunciés l'enllaç matrimonial.

El 29 de juliol de 1981 es van casar a la catedral de SantPablo (Londres). Van tenir dos nens, el príncep Guillermo (1982) i el príncep Enrique (1984).

Va ser molt volguda pel poble i va aparèixer constantment en els mitjans de comunicació de gairebétothom.
Al desembre de 1992 es va anunciar la separació amb el príncep de Gales. Tots dos van obtenir la separació definitivament el 28 d'agost de 1996.

El 30 d'agost de 1997, va morir en un accidentautomobilístic que va tenir lloc a l'interior del Pont de l'Ànima, un pont localitzat a la ciutat de París, França. Al costat d'ella van morir també el seu company Dodi Al-Fayed i el seu chofer HenriPaul. El cos de la princesa va ser enterrat a una illa enmig d'un llac artificial denominat el llac Oval, situat en una zona dels terrenys de Althorp coneguda com "el jardí dels plaers".conspiració:
Malgrat la recerca inicial en la qual es va concloure que Diana i Dodi havien mort com a conseqüència d'un accident, alguns recolzaven la idea d'una conspiració al voltant de la mort, indicantque havien estat assassinats. Aquests pensaments van conduir a investigar les teories sobre possibles conspiracions.
Henry Paul:
Entre els arguments sobre el xofer, Henry Paul, s'inclou que estavacontractat per un Servei Secret nacional. Es creu que es tractaria del Servei Secret britànic, encara que no es descarta la possibilitat que es tracti del francès o el nord-americà.
Cinturó de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lady Diana
  • Reportaje de Lady Diana (Lady Di )
  • teoría de conspiración
  • El Funeral De Lady Diana
  • Ensayo lady diana spencer
  • Biografía De Lady Gaga
  • Lady Gaga biografia
  • Biografia de lady gaga

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS