Biografia

Páginas: 3 (635 palabras) Publicado: 9 de enero de 2013
BIOGRAFIA DE M. MERCÈ CONANGLA.
Maria Mercè Conangla és psicòloga, infermera i escriptora. S’ha especialitzat en la educació emocional, a l’entrenament de competències de lideratge i a lacomunicació no verbal. Treballa formant i consultant a l’àmbit docent i sanitari. Col·labora amb diverses universitats, hospitals i institucions com a conferenciant, formadora i dinamitzadora d’equips detreball. És professora del postgrau d’educació emocional i en el màster d’entrenament i lideratge personal a la Universitat de Barcelona.
Dedica una bona part del seu temps lliure a la Fundació ÀMBIT dela que es cofundadora d’on dirigeix el Programa de Formació a l’Ecologia Emocional entre altres temes.
Ha col·laborat durant dos anys en el programa setmanal “ La Tarda” amb l’espai “ Estic bé!”. Al’actualitat quinzenalment col·labora en el programa “Ofici de Viure” de Catalunya ràdio. Escriu articles a diferents revistes com “ Cuerpo Mente” i “ Mente Sana”, RE i Ddona.
Ha escrit Crisis emocionalsi es coautora de Jaume Soler a diferents llibres. Com per exemple La ecologia emocional.
RESUM LLIBRE
Aquest llibre parla de com actuar sobre situacions com la soledat, la mort, el desamor, unamalaltia, etc.
Explica com actuar si estàs patint una d’aquestes crisis emocionals o si algun familiar o amic l’estar patint. Com acompanyar-los en aquestes situacions límit.
També et dona unesactivitats on ports fer tu mateixa si sents alguna d’aquestes crisis i t’ajuda realment a pensar en com et sents o com ports millorar.
DOS TEMES QUE M’HAN IMPACTAT.
El primer tema que m’ha impactat, es eltema de Pèrdre la vida: La mort., ja que això tothom o ha viscut o ho viurà.
M’ha agradat els punts que dona aquest llibre per ajudar o acompanyar a una persona que se li a mort algun familiar oamic.
També com d’autoajudes a tu mateixa per passar aquest procés o aquest temps de tristesa d’una manera mes coherent o d’una manera mes amena.
El segon tema que m’ha agradat és el de una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografias
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografia
  • Biografías
  • Biografia
  • Biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS