BIOGRAFIes SOCIALS

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 16 de abril de 2015
ADOLF HITLER VA NÉIXER EL 20 D’ABRIL DE 1889 A BRAUNAU.
AL 1918 VA ENTRAR EN POLÍTICA, ALEMANYA, EN AQUELLS ANYS, PASSAVA UNS MALS MOMENTS JA QUE HAVIA PERDUT LA PRIMERA GUERRA MUNDIAL I HAVIA DEPAGAR ELS DESPERFECTES ALS PAÏSOS GUANYADORS.
UNS ANYS MÉS TARD, AL 1933 VA SER ESCOLLIT DEMOCRÀTICAMENT CANCELLER D’ALEMANYA I A PARTIR D’AQUELL MOMENT VA COMENÇAR A ALLUNYAR ELS JUEUS I PREPARAR AALEMANYA PER UNA GUERRA DE CONQUESTA.
VA SER UN DELS DICTADORS MÉS PODEROSOS DEL SEGLE XX. TENIA IDEALS NACIONALISTES QUE EL DUIEN A LA DISCRIMINACIÓ RACIAL ESPECIALMENT CONTRA EL POBLE JUEU, PERÒTAMBÉ ALTRES GRUPS COM ELS GITANOS I QUALSEVOL PERSONA CONSIDERADA NO ÀRIA.
VA PROVOCAR LA SEGONA GUERRA MUNDIAL AMB LA FINALITAT DE CONQUERIR TOT EL TERRITORI QUE POGUÉS.
QUAN ALEMANYA JA ESTAVAPRÀCTICAMENT PERDUDA DAVANT ELS EXÈRCITS AMERICANS I SOVIÈTICS, AL 30 D’ABRIL DE 1945, HITLER ES VA SUÏCIDAR AL SEU BÚNQUER DE BERLIN AMB EVA BRAUN.

Benito Amilcare Andrea Mussolini va nèixer el 29 de juliolde 1883 i va morir al 27 d’abril de 1945. Va ser el cap d’estat dicatorial d’itàlia entre 1922 i 1943.
Fill d’una familia humil, va estudiar magisteri, tot i que no va excercir de profesor gairesovint.
Seguia el socialisme i va ser expulsat de Suïsssa i Àutria per iniciar contactes amb els sectors pròxims al moviment irredemptista.
En afers polítics es va decantar pel Partit Socialista, atretpel seu caire revolucionari.
Va ser el creador d’un nou sistema de govern anomenat feixisme, on ell era el Duce(el guía).
Al 1919 va crear els Fasci de combattimento, grups armats que van constituir elprincipi del futur Partit Nacional Feixista.
Desprès d’un llarg període de guerres, Itàlia va ser atacada per les forces aliades i el rei Víctor Manuel lll, va impulsar un cop d’estat i va posar fial feixisme italià.
Va intentar fugir disfrassat de soldat alemany, però va ser descobert juntament amb la seva companya sentimental i al 27 d’abril de 1945 van ser afusellats. Els seus cossos van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Socials
  • socials
  • SOCIALS
  • SOCIALS
  • socials
  • SOCIALS
  • Socials
  • socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS