Biographies

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015
HOME (DOCUMENTAL)
El documental mostra la història de la Terra des de els seus principis fins els nostres dies. En el vídeo es poden veure llocs de tot el mon, més de 50 països de tot el mon.Tracta de com l’ésser humà va camí de destruir l’equilibri natural de casi 4.000 milions d’anys d’existència del nostre Planteta, la Terra i fer consciencia a la gent que tenir que fer un millor us delplaneta.

Una de les coses que més m’ha impactat es que com a conseqüència de les activitats humanes es produeix el escalfament global i això provoca que es fonguin els glaciars. Si això passes hihaurien inundacions en ciutats de costa com per exemple Manhattan o New York i que alteraria la vida de moltes especies marines ja que la salinitat del mar baixaria perquè els glaciars son d’aigua dolça.Penso que es una vergonya que es gasti 12 vegades mes en comprar tancs, avionetes, etc que per ajudar als mes pobres per que puguin viure millor. Es molt més important que milers de persones puguintenir menjar que no comprar tot els tancs per si hagués guerra.
Tambe crec que es tindria que destinar més aliment als humans, no pot ser que el 50% del gra produït son destinats al aliment d’animalsi a la generació de biocombustible havent alrededor de 1.000 millons de persones amb fam i 1.000 millons sense accés a aigua potable.
En els últims 60 anys, la població de la Terra s’ha triplicat. Imés de 2 mil millons de persones s’han mudat a les ciutats per falta de recursos a les aldees i per poder tenir la oportunitat de una vida millor sense el sacrifici de estar tot el dia treballant. Perpoder donar-li als seus fills una educació i una millor oportunitat de començar les seves vides. Per exemple algunes aldees nomes viuen de la pesca i ara mils de buques-fabrica estan vaciando elsoceans. Tres quarts de les zones pesqueres estan agotades o en perill de serlo. També un altra exemple es Shenzhen, en Xina, amb molts rascacels i milions d’habitants abans era una petita aldea de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • biographia
  • biographia
  • MA BIOGRAPHIE
  • Biographies
  • biographies
  • Biographies
  • Biographias
  • biographies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS