BIOGRFIA John Lennon

Páginas: 2 (382 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
BIOGRFIA
John Lennon, va néixer el, 9 d'octubre de 1940 a Liverpool. En el 1958, quan Lennon tenia 17 anys formava part del seu primer grup de música, The Quarrymen. Fou en aquesta època quan vaconèixer Paul McCartney i George Harrison, amb els qui va decidir formar el grup, The Beatles.A banda de la seva carrera musical, Lennon també va exercir d'activista polític, dibuixant, actor i escriptor.Va tenir el seu primer fill amb Cynthia Powell, pero el seu gran amor va ser Yoko Ono amb qui es va casar a l'any 1969 i amb qui va tenir el seu segon fill Sean Lennon.
Va morir a Nova York el 8 dedesembre de 1980 com a conseqüència d'un atemptat perpetrat per un admirador amb problemes mentals, Mark David Chapman.

John Lennon, va néixer el, 9 d'octubre de 1940 a Liverpool. En el 1958, quanLennon tenia 17 anys formava part del seu primer grup de música, The Quarrymen. Fou en aquesta època quan va conèixer Paul McCartney i George Harrison, amb els qui va decidir formar el grup, TheBeatles.A banda de la seva carrera musical, Lennon també va exercir d'activista polític, dibuixant, actor i escriptor.
Va tenir el seu primer fill amb Cynthia Powell, pero el seu gran amor va ser YokoOno amb qui es va casar a l'any 1969 i amb qui va tenir el seu segon fill Sean Lennon.
Va morir a Nova York el 8 de desembre de 1980 com a conseqüència d'un atemptat perpetrat per un admirador ambproblemes mentals, Mark David Chapman.

John Lennon, va néixer el, 9 d'octubre de 1940 a Liverpool. En el 1958, quan Lennon tenia 17 anys formava part del seu primer grup de música, The Quarrymen. Fouen aquesta època quan va conèixer Paul McCartney i George Harrison, amb els qui va decidir formar el grup, The Beatles.A banda de la seva carrera musical, Lennon també va exercir d'activista polític,dibuixant, actor i escriptor.
Va tenir el seu primer fill amb Cynthia Powell, pero el seu gran amor va ser Yoko Ono amb qui es va casar a l'any 1969 i amb qui va tenir el seu segon fill Sean...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • John Lennon
  • John Lennon
  • John Lennon
  • John lennon
  • John lennon
  • John lennon
  • John Lennon
  • John Lennon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS