Biologia - Hola

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 13 de enero de 2015



NECESSITATS
La bufanda es una prenda de vestir que cobreix la necessitat d’abrigar el coll a l’hivern. A més a més té una funció decorativa.
En aquest cas l’he fet com una feina detecnología. I a més a més de les necessitats anteriors, podría cubrir la necessitat d’aprendre a fer servir el ganxet i treballar amb la llana.

IDEES
Una bufanda es pot fer de diferents fibres, de diferentsmides i diferents dissenys. En aquest cas l’elecció de les fibres i la decisió sobre les mides vénen donades a les intruccions de la tasca: s’ha dutilitzar llana i les mides són 1,60m de llargada i20cm d’amplada. El disseny, pel que fa el color o colors de la bufanda, el tipus de punt i el número de ganxet utilitzat, a les intruccions de la tasque, eren lliures. En aquest cas la decisió sobreaquests aspectes del disseny ha estat totalment condicionada per la falta d’experiència que jo tenia en aquest tipus d’activitat i per tant he seguit les instruccions del folletó que venia amb lesindicacions de la tasca. No he pogut fer cap aportació de disseny perquè he hagut de posar tot el meu esforç en aprendre a utilizar el ganxet per fer el tipus de punt que proposava el folletó.EXPLICACIÓ
La confecció de la bufanda va començar amb l’aprenantatge de l’utilització del ganxet per fer cadeneta punt baix i punt alt que son els tres punts que proposava el folleto. Vaig fer diferentesproves fins que vaig considerar que tenia prou habilitat per començar a fer la bufanda.
El primer pas que he seguit per fer la bufanda és fer una cadeneta 1,60m de llargada.
El segon pas va ser ferdues voltes de punt baix.
I el tercer pas va ser fer sucsessives voltes de punt al amb canvi de color fins acompletar l’amplada de 20cm.

PRESSUPOST
En aquesta tasca no hi havia cap indicaciósobre el pressupost, pero com la finalitat d’aquesta feina era uns deures de l’institut no he considerat necessari fer una despesa molt gran en unes llanes de moltes cualitats.

COST DE MATERIAL...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hola biologia
  • hola que hace biologia o que hace
  • BIOLOGIA BIOLOGIA BIOLOGIA BIOLOGIA
  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS