Biologia la celula

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2012
1.- Fes un resum de l’article.

Un equip de científics afirma haver trobat microfòssils de fa 3.400 milions d’anys en roques de l’ Australia occidental. Segons David Wacey i el seu equip són elsmicrofòssils més antics que es coneixen, però ja fa molts anys que diversos investigadors creien haver trobat restes cel·lulars del passat i han set després qüestionats o desmentits. Martin Brasierafirma que finalment tenim proves sòlides de vida de fa 3.4 milions d’anys que confirmen que hi havia bactèries que vivien sense oxigen , però els responsables de Nature Geoscience es desvinculend’aquesta afirmació. Saben amb exactitud la data d’antiguitat de les restes gràcies a les roques on van ser trobades, ja que aquestes van formar-se entre dos episodis volcànics.
J.William Schopf haviadescobert unes altres estructures encara més antigues però a l’any 2002, Brasier va afirmar que aquelles estructures no eren d’origen biològic sinó de productes minerals, encara que Schopf segueix defensantel seu descobriment i esta treballant per demostrar la seva validesa.

2.- Busca informació sobre les dificultats per trobar fòssils sobre els primers organismes terrestres.

Trobar un fòssil ésmolt difícil, ja que es necessari passar molt de temps buscant en roques
molt antigues i molt concretes i sabent que solament hi ha una probabilitat mínima de trobar-ni algun. Encara és més difíciltrobar un fòssil sobre els primers organismes terrestres, els quals daten de fa més de 3 mil milions d’anys, ja que aquests animals no formaven carcasses ni cap estructura, per tant, els fòssilsprocedents d’aquests organismes seran petites estructures simples o cèl·lules unicel·lulars, molt difícils de veure. A part d’això hi ha moltíssimes dificultats més per trobar fòssils d’aquets organismesbiòtics, una de les principals és que la majoria de les roques són d’origen magnètic o metamòrfic, les quals la seva formació es basa en la transformació de qualsevol roca ja existent a causa de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia celular
  • Biologia Celular
  • biologia celular
  • biologia celular
  • Biologia Celular
  • biologia celular
  • Biologia Celular
  • Biologia Celular

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS