Biologia

Páginas: 3 (716 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2013

DESCIFRANDO EL GENOMA DEL CELACANTO EL PEZ QUE (CASI) NO TUVO QUE EVOLUCIONAR

Preguntas:
1.-Per què és considerat un fòssil?
El celacant es considera un fòssil per ser un peix amb unahistòria de 300 milions d'anys, se consideraven extingits fins que en 1983 es va capturar un exemplar viu i es va poder fer un estudi detallat del ADN oferien pistes de com els vertebrats van evolucionar perviure a la terra. Te característiques molt marcades, el seu aspecte es molt similar als peixos prehistòrics, però sembla que el seu metabolisme hagi de canviar i que les seves aletes es transforminamb extremitats. El Celacant no te cap evolució, i podria arribar a ser una etapa de la evolució no coneguda. Aquest peix s'ha adaptat a les condicions marines de Indonèsia i de les costes orientalafricanes, ja que aquestes aigües han tingut pocs canvis al llarg de la seva vida. Els seus gens evolucionen de forma més lenta que els nostres. El seu genoma es més simple que qualsevol altre animal.Aquestos peixos tenen pulmons funcionals i aletes amb apèndix.

2.-En quines condicions ambientals viu el Celacant? Has de tenir en compte la distribució geogràfica.

Les condicions ambientalsmarines a la costa oriental Africana el clima es tropical a les aigües càlides, la seva temperatura es entre els 15 graus a l'hivern i els 25 a l'estiu, a Indonèsia les temperatures mínimes son de 25 grausi màquines de 30 graus. Amb una temperatura constant al voltant de uns 25 graus, per el que podem dir que el Celacant viu a les coves a una profunditat de 150 a 300 metres i pujant a les nits a lasuperfície on s'alimenten de peixos.


3-. Amb els teus coneixements d'evolució, explica la frase: "Quizá no han evolucionado porque nunca necesitaron cambiar"
El que crec que vol dir aquesta frasees que l'evolució es una fase de canvis que la major part dels animals han canviat segons el medi ambient o les condicions de vida, però amb aquesta frase el que ens demostra es que si aquestos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS