Biologia

Páginas: 3 (739 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013
DESNATURALITZACIÓ

OBJECTIUS.
L’objectiu d’aquesta practica es la desnaturalització dels diferents elements escollits, es a dir, és un canvi estructural de les proteïnes o àcids nucleics, onperden la seva estructura terciària i estructura secundària, per haver aplicat una força externa o compost químic, com pot ser un àcid fort o una base química, una sal inorgànica concentrada oun solvent (per exemple alcohol o cloroform) o la calor.
MATERIAL.
- Àcid cítric.
-Alcohol etílic.
- 12 tubs d’assaig.
- Gradeta.

REACTIUS:
LLET DE SOJA
LLET
OU
ACTIMEL

PROCEDIMENTS

En primerlloc vam agafar els dotze tubs d’assaig, i li vam afegir en els tres primers llet de soja, seguidament, en els altres tres llet normal, després ou i finalment actimel. A partir d’aquí vam començar afer las proves.
Vam posar-hi els reactius en els diferents tubs d’assaig identificats per un numero. Van quedar assignats d’aquesta manera:

Els tubs 1,2,3 li vam afegir 3 ml de clara d’ou.Després, en el tub 4,5,6 vam afegir-hi 3ml de llet. Seguidament en els tub 7,8,9 vam posar 3 ml d ’actimel i per últim en els tubs 10,11,12 H20 destil·lada. Desprès de tenir cada reactiu al seu tubcorresponent vam començar amb les proves, la primera prova consistia en afegir àcid cítric (llimona), la vam afegir als tubs 2, 5, 8 i 11, la segona prova consistia en abocar alcohol etílic, nosaltres ho vamfer als tubs 3,6,9,12 i per acabar la última prova era calentar que la vam fer als tubs 1,4,7 i 10. Les dues primeres proves les vam fer el primer dia, i per culpa de temps, al dia següent vam fer latercera prova i vam anotar els resultats aconseguits. Per falta de temps, vam fer el bany maria en la classe següent.










RESULTATS.

Els resultats que vam obtenir de les diferentsparts van ser els següents:

Tub 1-> Clara d’0u + bany maria (10min), el resultat va ser que l’ou s’ha solidificat i la proteïna s’ha conservat i es troba a la part de sota
Tub 2, 3-> Es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS