BIOLOGIA

Páginas: 3 (506 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
Tasca 1 del primer lliurament
Pregunta 1
a. Galileo defensa el model astronòmic heliocèntric. Aquest és el que donem per bo avui en dia.
b. Una òrbita és el camí que un objecte recorre a l'espaial voltant d'un altre objecte. Quan parlem d’òrbites ens podem referir a molts termes diferents, però pel que més s’utilitza és per descriure els camins recorreguts pels cossos celestes sotainfluència de la gravetat. Avui en dia, els planetes giren al voltant del Sol formant òrbites el·líptiques, ja que el Sol, d’alguna manera, exerceix una força de gravitació molt alta sobre els altres membres(planetes, asteroides ... ), estirant-los cap a ell.
c. El període orbital d’un planeta és el temps que tarda en completar una volta sencera a la seva òrbita. En aquest cas, Venus tarda 224 dies enfer la volta completa.
d. Actualment tinc 14 anys.
=
224 * 14 = 3136
3136 / 365 = 8,5
Tindria uns 8 anys i mig aproximadament.
e. El van acusar d’heretgia l’any 1633. L’any 1992, l’esglésiacatòlica va reconèixer públicament la injustícia comesa amb Galileo. Per tant, l’església catòlica va tardar 359 anys en canviar la sentència dictada contra Galileo.
f. Newton va aportar al’astronomia la llei de la gravitació universal.
g. El coneixement científic al llarg del temps es construeix demostrant i refutant teories, científicament i experimentalment. Si tu estàs segur d’una teoria hasde demostrar-ho i si estàs segur d’un error, també. Galileo Galilei es va mantenir ferm en la seva teoria, encara que en aquells temps la gent cregués en una altra, i finalment, el temps li ha donatla raó.

Pregunta 2

a. En el cas d’un eclipse de Lluna, la Terra se situa entre la Lluna i el Sol. I en el cas d’un eclipse de Sol, la Terra se situa per davant de la Lluna i el Sol, quedant laLluna entre la Terra i el Sol.
b. Un eclipse de Lluna pot ser vist des de la part de la Terra on és de nit.
c. Un eclipse de Sol pot ser vist des de la part de la Terra on és de dia.
d. La Lluna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS