Bitllet D'Anada I Tornada

Páginas: 18 (4336 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2012
Resum de la novel.la per capítols:

Capítol primer

Marta és una noia que ha començat a fer sessions amb un terapeuta. Una de les sessions comença amb els records de la Marta, si ella arribava a pesar menys de 40 quilos l’haurien d’ingressar, i ella desgraciadament pesava menys.
Quan va arribar l’hora de dir-li la noticia als pares de la Marta, va se un moment molt trist, perquè ells encaraseguien veient la seva filla com una persona innocent. Tot i així, ella segueix fent les sessions en un centre de rehabilitació on es pot recuperar amb el pas del temps. Però, ella li preocupa deixar de ser una noia adolescent normal, no volia continuar sense poder fer esport, anar amb les amigues, deixar d’anar a classe i més coses..... Trobava a faltar als seus pares i els bessons i l’Àtila.
Iencara recordava els moments on els bessons notaven els seus símptomes de l’anorèxia.

Capítol segon

Va arribar el dia, van ingressar a la Marta, el Robert que és el terapeuta que fa les sessions amb ella, li va recomanar una infermera que es diu Adela, ella li ajuda, l’ensenya les normes i les regles del centre psiquiàtric. Després la van enviar a les dutxes, Adela veu que la Marta està unamica nerviosa i marejada, però Adela li va oferir la seva ajuda.
Quan la Marta va sortir de la dutxa, va anar al menjador i veu moltes noies anorèctiques i bulímiques i se sent molt rara i a més té por, ella no esta acostumada a veure persones d’aquest tipus, aquestes noies no son normals.
Però va tenir sort, va conèixer una noia que es diu Eva i li explica a la Marta tot lo que ha fet, perestar ingressada en aquest centre i la Marta va obrir el seu cor i també va explicar tot, vull dir, tot lo que va passar perquè ella estigués aquí, i va recordar una escena d’un partit d’handbol i li va parlar d’això, mentrestant l’Adela va entrar sense fer soroll, i va interrompre a la Marta, dient A DINAR !!!
Les dues s’aixequen i segueixen a la Adela sense entusiasme. Aquest cop, la Marta seu auna taula on hi ha 6 coberts, al davant té una noia que devia ser molt guapa abans de convertir-se en una anorèctica, aquesta noia es diu Agnès i era model i deia que si aconsegueixen que s’engreixi, potser mai trobarà feina, perquè les agències són molt estrictes amb les mesures, però la Marta no l’escolta i observa que fa amb el menjar i la imita, després la Marta no vol menjar carn i l’Agnèsl’ajuda a llençar el menjar, i així va sorgir una nova amistat.
Per fi, el dinar s’havia acabat i la Marta va anar a la seva habitació a llegir, ve l’Adela i li va dir a la Marta que els seus pares estaven parlant amb el Robert, quan van acabar, van anar a visitar a la Marta, i es va posar molt contenta quan va veure als seus pares, mai s’havia posat així!!! Li van dir que la trobaven molt a faltar,i més els bessons i que també va parlar amb la tutora, li van dir tota la veritat, però, la notícia no li havia sorprès, i que abans de marxar, ella volia parlar amb nosaltres del tema, perquè ja s’havia adonat del problema. La mare li va recordar a la Marta que havia de parlar amb la Clàudia (la seva millor amiga) i que els seus companys de classe no s’havien assabentat de res i després li vadonar una carta dels bessons i que l’Elisabeth li havia enviat molts petons.

Capítol tercer

Aquest capítol comença amb la sessió de la Marta que fa amb el Robert i ell li pregunta que com se sent, ja que fa uns quants dies ets al centre, però ella se sent com una presonera, mentrestant, en Robert intentava de convèncer a la Marta que aquest lloc era millor del que creia, però la Marta creu quela culpa és de l’Adela, i es clar, en Robert la defensa, perquè sap que aquest treball no és fàcil, quan parlaven d’aquest tema, La Marta començar a parlar d’una tarda, en la qual fan una festa en un local de l’skating i quan va acabar, en Robert li va preguntar a la Marta com va anar la visita dels seus pares, i va respondre que estaven molt tristos i amoïnats, però més el seu pare, ella es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen bitllet d'anada i tornada
  • bitllet d'anada i tornada
  • billet d'anada i tornada
  • resum Bitller d'anada i tornada
  • TORNO I
  • bitllet
  • billet d' anada i tornada
  • Torno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS