Bitllet d'anada i tornada

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 4 de septiembre de 2012
Bitllet d’anada i tornada Gemma Lienas





Índex

Introducció............................................................................punt 1



L’entorn de la Marta1. Introducció

Bitllet d’anada i tornada és una novel·la escrita per la Gemma Lienas on s’explica l’enfermetat de la Marta: l’anorèctia. Una enfermetat quefa que s’aprimi fins als óssos només per haver començat un règim per aprimar-se uns quilos. La seva família i els seus amics l’ajuden a sortir d’aquest tram que costa tant.

2. Una mica sobre laMarta

La Marta és la protagonista de la novel·la, una noia d’ulls marrons com la xocolata, cabells foscos i llisos, 1,63 metres i d’una talla 42(abans de tenir anorèctia), després arriba als 39quilos i ha d’ingressar a l’hospital sota un control mèdic.
Tot va començar anant amb la Bes ( l’aupair de la familia) de compres i va veure’s que la talla de la Bes no li anava; llavors ella es vaveure grassa. La Marta comença a fer un règim. Acava amb la talla 36 i és una anorèctica. Ella, té els cabells foscos, llisos, empobrits i mats. El color de la pell cada cop és més pàlid. És una noiamolt simpàtica, amb ganes de viure i de passar-s’ho bé. La Clàudia és la seva millor amiga i en Ricky el seu enamorat.

3.

A casa viuen els pares, que són la Rosa i en Pere, els germans bessonsde la Marta, que són en Xavier i en Roger, la Bes que és l’aupair de la familia, dues mascotes: el gat de la Bes que es diu Candy, i el gat de la família que s’anomena Àtila i evidentment la Marta.Els dos bessons són un parell de trapelles amb els cabells rossos que saben fer riure dient sempre rucades absurdes. Tracten molt bé a la seva germana Marta i se l’estimen molt. En el fons són unstrossos de pa amb la Marta: en quant ella ingressa a l’hospital ells la troben a faltar un munt; i quan la trobàven ben maca, s’ho deien. Els agrada anar amb l’Oncle Lalo, que sempre els fa el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen bitllet d'anada i tornada
  • bitllet d'anada i tornada
  • Bitllet D'Anada I Tornada
  • billet d'anada i tornada
  • resum Bitller d'anada i tornada
  • TORNO I
  • bitllet
  • billet d' anada i tornada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS