biuret

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2014
Biuret
Objectiu
L’objectiu d’aquesta prova es comprovar si hi ha proteïnes en una sèrie de reactius, per realitzar aquesta practica em realitzat la prova del biuret, que consisteix enafegir 3 ml de NaOH al 20% i unes gotes de CuSO4, nosaltres em afegit 10 gotes.
Material
4 tubs d’assaig per realitzar la prova del biuret en cada reactiu.
3 ml de cada reactiu, que són en elnostre cas, aigua destil·lada, ou, llet i col·lagen.
NaOH al 20% (hidròxid de sodi).
CuSO4 (sulfat de coure).
Procediment
En primer lloc vam agafar els quatre tubs d’assaig i vam afegirels reactius, al primer tub aigua destil·lada, al segon ou, al tercer llet i al quart col·lagen. Desprès de tenir els tubs d’assaig amb cada reactiu vam realitzar la prova del biuret, vamafegir 3ml de NaOH al 20% i 10 gotes de CuSO4 i vam anotar els resultats obtinguts, si la reacció del biuret donava de color lila volia dir que si que i contenia proteïnes.
Resultats
Al tub 1va donar negativa la prova del biuret, no va canviar de color, perquè l’aigua no conté cap proteïna. Al tub 2 la prova va donar positiva, va canviar el seu color a un lila fosc, ja que contéuna gran quantitat de proteïnes. Al tub tres la prova va donar positiva, perquè la llet té moltes proteïnes, com el color inicial de la llet és totalment blanc, al fer la prova a canviat alila, però un lila molt fluix. Al tub 4 la prova a donat positiva, s’ha posat un lila fosc com també a passat a l’ou, ja que té una gran quantitat de proteïnes.
Conclusions
Com primeraconclusió direm que els resultats que em obtingut són els correctes. Sobre aquesta prova, la del biuret, podem dir que és una prova totalment fiable, i que serveix per detectar proteïnes i pèptidscurts. El reactiu del Biuret reacciona amb els enllaços dels pèptids i quan entra en contacte amb una altre substància canvia de color (lila si és positiu i blau si és negatiu).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biuret
  • Biuret
  • biuret
  • Biuret
  • Biuret y bradford
  • Reaccion De Biuret
  • metodo de biuret
  • Prueba del Biuret

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS