Blade Runner

Páginas: 6 (1368 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
Treball Blade Runner
Activitat 1:
Segons la meva perspectiva, el fet de que els científics o tecnòlegs puguin fer en un futur androides que facin els treballs que no volem es molt possible al futur, encara que no sé si arribarem a fer androides amb 'data de caducitat' per dir-ho d'alguna manera. Per alta banda, també veig possible que tinguem cotxes que volin, però ho veig llunyà ja queencara els nostres avanços no donen per tant, i encara estem fent que els cotxes d'energia solar funcionin bé i siguin assequibles per a tothom. També crec que allò de que hi haguessin tants cartells de publicitat tindran molta probabilitat de estar en les ciutats, ja que al tenir tanta tecnologia necessitarem gent que financi aquests avanços i després haurem de portar la propaganda per tots llocs.Encara que no estic del tot segura de si va sortir a la pel·lícula, crec que les cases domòtiques aquestes que van amb la veu també són molt possibles, ja que ara ja estan sortint prototips i hi han cases a la venda que tenen petites funcions amb la veu.
Com a aspectes que crec que en un futur no passaran són tant avanços en la genètica, com la creació de serps o mussols que siguin iguals que en laactualitat. Encara que crec que la genètica també millorarà, sé que podran fer modificacions però no sé si podran fer copies exactes i millorades dels animals. També crec que si en el futur som tant capaços de fer tantes coses amb els aparell electrònics també podrem ser capaços d'eliminar la contaminació ambiental i acústica i evitar que les ciutats semblin tot fum. A més, tota la pel·lículasembla que es de nit ja que amb tanta contaminació la llum no pot arribar i segur que en un futur, si això passes, seríem capaç de solucionar-ho. En Blade Runner també es fa referència a una societat de consum dirigida per alguns superiors, i no crec que hi passi, ja que durant tota la historia sempre ha hagut gent que volia manar sobre els altres i sempre hem pogut defensar-nos d'això.

Activitat2:
Philip K. Dick és un escriptor americà conegut per les seves novel·les i relats de ciència ficció, moltes de les quals han estat portades al cinema, destacant Blade Runner, Una mirada a la foscor o Paycheck. Dick està considerat com un dels grans autors de la segona meitat del segle XX, sent guanyador de premis de premis com l'Hug, el John W. Campbell , diversos Gigamesh o els BASFA .
Nascuten una família de classe mitjana, Dick no es va graduar a la Universitat, encara que va col·laborar en programes de ràdio i es va introduir al món de la contracultura i el moviment Beat. Dick va ser considerat en vida com un autor de culte i poc conegut per al gran públic . Les seves obres no li van permetre una independència econòmica solvent malgrat els més de 120 relats que va arribar apublicar.
L'última part de la seva obra escrita va estar molt influïda per una sèrie de visions que, units a certs problemes psicològics, li van fer creure que estava en contacte amb una entitat divina. En els seus últims anys, Dick va mostrar símptomes d'una paranoia aguda, obsessió que es veu també reflectida en obres com Una mirada a la foscor . Va morir al 1982.
Activitat 3:
Des de el meu puntde vista Antonio Tello en aquest poema fa referència a la vida dels androides. Per exemple, amb el 'huérfano de pasado en la infinita reiteración de su destino' entenc que és com la similitud de que els androides no tenen implantats records (encara que hi han alguns com la Rachel que sí i que no saben que son androides) i per tant, saben que són androides i que viuen per fer el que els humans elshi manin. A més, representa com que al estar per sota dels humans es com que sempre repeteixen les seves accions perquè els han creat per fer accions concretes, com prostitució o treballs que en aquesta societat ja ningú vol fer. Després amb el 'en algún instante de la eternidad, mata al creador i convierte la lluvia en el olvido de las visiones', vol dir que en algun moment tots els androides...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Blade Runner
  • BLADE RUNNER
  • Blade Runner
  • blade runner
  • Blade Runner
  • Blade runner
  • blade runner
  • BLADE RUNNER

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS