bladee el runer

Páginas: 2 (473 palabras) Publicado: 2 de junio de 2015
BLADE RUNNER



Max Cladellas
1erA
Filosofia
Treball Pel·lícula.
1.Quines són les diferencies fonamentals entre els humans i els replicants i per què els humans els tenen por?
Les diferenciesfonamentals que podem trobar entre un humà i un replicant és la capacitat que té el replicant per controlar l’entorn que el rodeja, tenen una força sobre-humana i no sembla que tinguin cap mena desentiments (encara que al llarg del film anem observant que poc a poc els desenvolupen).
Els humans els hi tenen por ja que en un principi els havien creat per fer-los servir de servents i esclaus, i es donencompte que aquests robots que ells havien programat per realitzar les tasques més difícils a l’espai, comencen a desenvolupar sentiments ja que com conviuen amb altra gent creant vincles que poc a pocvan convertint la màquina en persona.
2. Que empeny els replicants a venir a la Terra quan saben que poden ser perseguits i eliminats?
Doncs el que els empeny a tornar és la seva curta vida, aquestsrobots, quan van ser creats, els mateixos enginyers genètics els hi van posar una data de caducitat, i aquesta era de 4 anys, al adonar-se’n d’aquesta curta existència decideixen malgrat lapossibilitat de ser eliminats, retrobar-se amb el seu creador i exigir-li una vida més llarga semblant a la dels humans, la resposta lògicament és no i en Roy l’assassina.
.
3. Que provoca en Reachel eldescobriment que fa a meitat de la pel·lícula? Explica el significat del final de la mateixa.
Deckard l’encarregat de retirar els replicants restants, decideix fer-li una visita a Reachel, en aquesta, duu aterme un test d’intel·ligència basat en una sèrie de preguntes que fan que la pupil·la es dilati d’una manera o un altra i amb aquest test comprovar si la Reachel es humana o replicant.
Al finalitzaraquest test i adonar-se’n tant un com l’altra que ella forma part del gruo Nexxus 6, produeixen en Reachel lògicament sentiments de deorientació ja que durant tota la seva vida ella havia esta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • runas
  • Runas
  • Runas
  • RUn RUn de la calabera
  • Quick run
  • Wayra Runa
  • Tirada de runas
  • WAYRA RUNA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS