Bladefish

Páginas: 5 (1049 palabras) Publicado: 27 de septiembre de 2012
[pic]


[pic]



TREBALL D´EDUCACIO FISICA

Instituciò La Farga
1r Batxillerat








Roger Huertas Garcia
Alex Peralta Olano


EDAT DEL PRACTICANTS:

L’edat en aquest esport te queser jove. Perque les condicions fisiques que requereix aquest esport en questio, son d’entre 18 i 25 anys. Ja que les condicions fisiques, ja siguin pulmonars, o mentals, als 18 anys, es considera que a aquesta edad ja estan prou desenvolupades. Fins al 25 perque a partir dels 25 anys, les condicions comencen a decaure.

[pic]

Cada esportista te que tindre unes cualitats nadadoresdesenvolupades i eficaces per aquet esport de gran complexitat.

Cal destacar que a mes de d´aixo, tots tenen que a ver tingut un titol de nadador, socorrista.. profesional.


DURADA:

La durada consta d’una sola part en la que no hi ha descans, aixo fa que el esport sigui sense pauses, i com a consequencia d’aixo molt mes intens, tambe gracies a aixo fa que les condiccions fisiques, tinguin que sermolt mes altes, ja que aquest esport requereix una gran resistencia.

Aquesta unica part de l’enfrontament, no te durada minima ni maxima, ja que la puntuacio va per temps.

L’enfrontament s’ha de practicar durant el dia, mes que res, per la visibilitat. Els horaris seran entre les 12 fins a les 14:00 hores, ja que es el moment del dia on hi ha mes claretat i mes intensitat dels raigos solars,fet que comporta una millora en la visibilitat aquatica.

ESPAI:

Aquet esport es desenvolupa com es pot veure a les imatges al mar.

Te unes grans facilitats ja que el terreny es molt extens ja que disposen d´un gran terreny d´aigua.

Tambe diem que l´enfrontament disposa de avantatges tant bons com dolents ja que depen de les condicions del mar. Condicions bones cuan el mar esta en calma( bandera verda ), i quan esta agitat ( bandera groga ).

Aquet esport mai es pordra practicar en condicions desfavorables i que perjudiquin als esportistes com quan el mar estigues revoltos i amb forts oleatges... , llavors la prova quedaria anulada.

[pic]


Com es pot veure el mar es el lloc on es desenvolupa aquet esport. Aquet esport tant magnific i majestuos te molts avantatges jaque es un port que les condicions del medi aquatic t´aforeixen sempre.

Tambe parlem del lloc on es desenvolupa, com em dit abans, aquest esport aquatic es fa un un recinte obert a prop de la costa o alguna illa on la profunditat no sigui molt alta.

Aquet esport apart de tenir una competivitat, es una bona forma de contemplar lo increible que pot ser explorar llocs oceanics i conviure amb elsanimals.




MATERIAL:


Pon la fotografia en el medio como las otras diapositivas.

[pic]






















NOMBRE DE JUGADORS:

El Bladefish Ocean Ball es forma de la seguent forma:

En aquest esport hi han 10 equips formats per preparadors i el nadador/a. Es un esport que recal un gran suport de tot l´equip en el cual cadascu aporti el millor de si.

Elnadador/a es el maxim representant de l´equip perque es el qui te la labor de beneficiar al grup en la prova estimada.
Despres hi ha el cap dirigent del equip en el cual s´encarrega de gestionar al nadador i informali de la situacio.
I finalment, esta el preparador del nadador/a, que s´encarrega principalment de formar al esportita en tots els ambits... tant psicologicament com fisicament.Mes tard la resta del grup li donariem menys importancia perque el seu proposit es beneficiarse ells mateixos i donar suport al cap de l´equip i al nadador/a.

[pic]


Cal destacar que el nadador sempre tindra el suport del seu preparador, per tant, les proves aquatiques les tindra que realitzar segons l´autoritazacio del preparador.






DESENVOLUPAMENT DE L´ESPORT:

En aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS