Blanca nieves

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2014
Les Teories ètiques


La felicitat és el fi últim.

Segons Espicur el bé primer és el plaer i el fi de la vida és un càlcul prudent que investiga les causes. Per a Espicur el plaer ésprincipi i culminació de la vida feliç.
El bé suprem segons Aristòtil és la felicitat. Diu que no l'expliquen de la mateixa manera les diferens persones o fins i tot una mateixa persona per què els unscreuen que és alguna de les coses tangibles i manifestes, com el plaer, o la riquesa, o els honors, els altres creuen que és una altra cosa, fins i tot, una mateixa persona opina coses diferents com perexemple si està malalta, pensa que la felicitat és la salut.
La felicitat és el bé més perfecte perquè és tot allò que sempre es tria per si mateix. Per exemple el plaer, la intel·ligència i totavirtud.
M'he de sacrificar per altres per demostrar als demés que ells també es poden sacrificar tal i com jo he fet per ells.
Aquest text té relació amb el tercer text que es titula la recerca dela felicitat.
La felicitat es defineix com a un sentiment agradable de satisfacció i absència de patiment. La crítica que es por fer a la seva posició és que la felicitat acostuma a ser l'objectiuprimordial de l'ésser humà.



Llei natural i la alliberament de les necessitats.

Per a Tomàs d'Aquino el bé universal es la felicitat que causa satisfacció perfecta.
Si, Si tothom cercanecessàriament la felicitat per què cada persona cerca d'una manera o un altra la felicitat però de manera diferent.
Recomana no intentar que les coses que passen passin com una persona vol; més aviat,que les coses que passen siguin com són. La meva opinió es igual que la seva a més a més depen també de la persona.
Els ensenyava a servir-se per ells mateixos, a passar amb un menjar escàs i aigua;els feia anar amb el cap afeitat, sense guarniments, sense túnica, descalços i en silenci... Es a dir els cínic vivien en condicions penoses i sense dret. Sóc ciutadà del món es una expressió que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • blanca nieves
  • blanca nieves
  • Blanca Nieves
  • BLANCA NIEVE
  • Blanca Nieves
  • Blanca Nieves
  • Blanca nieves
  • Blanca Nieves

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS