bnada

Páginas: 3 (637 palabras) Publicado: 12 de junio de 2013
Entrevista a Raphael
-Angèlica: Bon dia, m'agradaria saber si té pensat tornar a gravar futurs discos a Espanya, els grava a Miami per algun motiu en especial? Aprofito per donar-te l'enhorabona,no només per aquest últim disc, que estic desitjant sortir del col·legi per comprar-lo, sinó per la teva trajectoria!
Raphael: Moltes gràcies. Gravo a Miami perquè tinc el meu propi estudi a la mevacasa que tinc per alla, però he gravat molt bons discos aquí en la meva adorada Espanya. De fet fa poc he fet una col · laboració amb Dani, del Cant, i el vam gravar en un estudi impressionant!-Angèlica: Desde que comences a escriure una cançó fins que li dónes el vist final, canvia molt la cançó?, Hi ha hagut alguna cançó que l'hagis deixat tal qual la vas escriure la primera vegada?
Raphael:No, pero hi ha cançons que canvien molt. Procuro donar un parell de voltes a les cançons, però cal aprendre a deixar-les en algun punt per a que la gent s’hi enganxi, que és del més difícil en l'art.-Angèlica: Quin és el paradís que té la música per a vosté?
Raphael: No parlo del paradís com un lloc concret o un estat d'ànim. Parlo del paradís com petits esdeveniments que t'alegren el dia, que etfan fàcil la resta de les situacions. Una cançó amb una bona amiga, es lo millor que pot haver!
-Angèlica: Des de la teva experiència, et deixes atrapar per la fama, jugues amb ella, o la fama etsorprèn?
Raphael: No faig res d'això, quan puc, la faig servir per donar un cop mà si es pot, per coses com ajudar els nens i allà on em necessitin. Alguna vegada, per aconseguir una taula en unrestaurant jeje i molt poques perquè em deixin colar-me en una fila. Per la resta, actuo com a una persona normal.
-Angèlica: Raphael,de totes les teves cançons, quina és la que més afecte li tens es a dirquina es la que mes t’agrada?
Raphael: No et puc dir això, si et dic només una cançó s'enfaden amb mi i m'ho farien pagar molt car. Totes són fetes amb amor.
-Angèlica: Don Raphael, (després de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • bnada
  • Teoria de Bnadas
  • Bnada
  • Bnada
  • BNada
  • Bnada
  • Bnadas Transportadora
  • Bnadidos De Río Frío

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS