bnhjnj

Páginas: 2 (262 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2014
Tria 6 conceptes clau que apareguin en els apartats 1 i 2 del text i explica’ls amb les teves paraules a partir de la lectura que has fet. Acontinuació identifica cada un dels conceptes que has triat en els apartats 3, 4 i 5. És a dir, per a cada concepte has de fer una breu definició amb les tevesparaules i un exemple concret provinent de la l’estudi de cas.
1. Treball de camp: Es refereix als mètodes de recerca sobre el terreny, tradicionalment deles ciències naturals i de les socials.
2. Metodologia etnogràfica: Diferents processos pels quals podem aconseguir saber alguna cosa més sobre quelcomque no sabíem quasi res o res. Són processos pautats pel quals sempre seguim un ordre per anar de menys a més.
3. Associació : Les associacions sónagrupacions de persones constituïdes per a realitzar una activitat col·lectiva d'una forma estable, organitzades democràticament i sense ànim de lucre.
4.5. Figures de valors: Diferents persones o coses que tenen un valors determinat en un lloc/concepte/context determinat. Ex: els meus pares són lesmàximes figures de valors a casa meva.

6. Antropologia: És una ciència social que estudia al ésser humà des de tots els seus aspectes i amb tots els seuscomportaments.

7. Mètode de la triangulació: Consisteix en comparar de forma triangular la societat actual/real amb diferents societats més antigues ala nostra per així, d'aquesta manera entendre d'on venim, com som i per quin motiu som de la amera que som i actuem de la manera que actuem.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS