books

Páginas: 4 (919 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2013
Personatges principals:
- Marta: Jove del Vedat a qui l'amor no ha anat massa bé. Per aixó quan coneix Hèctor, un jove que pareix estimar-la tot i que la maltracta, ella confia cegament en ell.-Hèctor: Xic amb dues cares. Per a Marta, ell és un xic tendre i dolç que sols vol estar amb ella per l'estima molt, però en realidad es un assasì de dones, que a la fí volia matar-la.
Personatgessecuandaris:
-Carme: Una de les companyes de pis de Marta. Es una xica que, tot i que es
preocupa massa del seu aspecte físic, es precupa molt per la situació
que Marta viu amb L'hèctor, qui fins i totarriba a acosarla sexualment.
-Júlia: Laltra de les companyes de pis Marta, aficinada a veures pelis amb roses,
també es preocupa molt de Marta.
-Jofre: És el jove que presenta la Marta i l'Hèctor.-Els pares de Marta
-Vicent: Antic professor de Marta

RESUM
Parlem d'Isabel Forteza, una jove de 22 anys, feliç, que corria per la Dehesa del Saler, era feliç... però tres minuts després, jaumorta.
Marta, una feliç jove del Vedat de Torrent està molt ilusionada amb la seua nova situació: ha deixat la llar paterna per anar a viure a un pis a València amb dues companyes, Carme i Júlia,mentre fa la carrera de Dret. Totes tres surten de vegades a prendre's alguna cosa o de festa, sobretot la Carme. Però una de les vegades que surten a un bar amb Jofre, un amic, aquest vé acompanyat deHèctor, un jove que diu estar fent la tesi de Dret.
Aquest es fija en Marta a la primera ullada, i durant tota la vetl·lada no deixa de intentar tenir moments amb ella. Però Marta no sembla massadisposta a seguirli el joc, perque fa poc va deixar anar una relació amb el que ella creia que era l'amor de la seua vida, pero la va deixar per anar a Amsterdam perque asi "s'ofegava".
Durant aquesttemps, la xica estava passant una época un poc dificil i extranya: a partir d'aquest moment hauria d'enfrontar la vida sola.
Poc a poc, Marta i Hèctor començen a sortir junts. Ell sap fer que ella...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • books
  • BOOKS
  • books
  • books
  • Books
  • Books
  • »♡ Books
  • Books

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS