born this way

Páginas: 5 (1102 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2013
3.5 Resum de l'obra:
Pròleg:
Un notari va trucar a l'Olga per llegir les últimes paraules d'un tal senyor Camacho per el dia 25 de novembre a Buenos Aires.
Capítol 1:
L'Olga i la seva filla Txell s'acaben de traslladar a Tarragona, abans vivien a Barcelona però han canviat per motius de treball.
La Txell a començat a un nou col·legi i no coneix a ningú, a llengua els hi manen fer untreball, per parelles i com la Txell no coneix a ningú s'espera a que es facin les parelles, al cap d'una estona un noi, li demana per fer el treball amb ell.
L'Olga està molt estressada, tot el dia treballant en reunions i dinars de feina l'havien esgotat. També havia pensat en vells temps on ella encara estudiava amb l'Òscar, i es preparava per fer quart de medicina.
Capítol 2:
El Joan i l'Albas'han separat i l'Arnau vol anar a viure amb el seu pare, perquè diu que la seva mare no vol el millor per ells, vol el millor per a ella.
En arribar a casa del seu pare l'Arnau es sent millor, però el seu pare es sent preocupat, pensant si ha fet bé de separar-se de l'Alba.
Al dia següent l'Arnau torna una mica tard a casa perquè ha tingut que fer un treball de literatura amb la Txell, s'han quedata la biblioteca de la Universitat Rovira i Virgili. El seu pare però li fa molta broma a l'Arnau, perquè es pensa que es més que una amiga.
El Joan i l'Olga s'han donat un cop al sortir d'un pàrking, i el Joan no ha fet els papers i ara no sap que fer. Al Joan li ha caigut molt malament l'Olga pensava que era una cretina.
Capítol 3:
L'Olga li explica al seu nou psicòleg com li va afectar ladesaparició del seu marit que primer li va provocar anorèxia
i més tard bulímia.
Aquesta sessió l'havia trasbalsada, ja que feia molt que no parlava de la desaparició de l'Òscar, això li va fer recordar com havia esperat fins a la matinada el seu retorn. Va ser a dos quarts de set del matí quan la policia va presentar-se a casa seva dient que havien trobat el seu vaixell buit.
Durant tres dies elvan buscar i quan abandonaren la recerca li deixaren clar que el donaven per mort.
L'Arnau i la Txell han anat a un petit bar on feien uns entrepans boníssims (a casa creiem que es refereix a Cal Boada, famós a Tarragona) van anar també a la Facultat de Lletres, havien revisat molts llibres i novel·les. Van entrar per la porta del costat per no topar-se amb una paradeta de joves que anaven encontra de la dictadura però al final es van apuntar a una manifestació.
En acabar de la biblioteca l'Arnau va convidar a la Txell a casa seva, a la seva mare li va semblar bé, cosa que li va estranyar, ja que la seva mare no solia deixar-li anar, però la sorpresa va arribar quan es van trobar el Joan i l'Olga, el Joan però la va mirar amb uns altres ulls, inclòs es van fer amics mentre l'Arnau i laTxell parlaven a la seva habitació, l'Arnau li va explicar a la Txell que havia estimat un professor i que la seva mare l'havia criticat.
Al cap d'uns dies la van visitar dos policies, que li van fer aixecar algunes sospites, preguntant-li per coses estranyes com paquets, fotos, grans quantitats de diners...
Capítol 4:
L'Olga decideix contractar uns detectius ara que se li ha presentat unadvocat perquè firmi uns papers a favor d'un tal Carlos Camacho Villa. Estén un xec al seu favor i aquest a canvi li compra la part de l'empresa que diu que havia format amb el seu marit; quan l'advocat marxa de casa el detectiu el segueix i esbrina que fa un ingrés a un compte de l'Argentina.
En aquells dies, rep un sobre, que conté una clau, enviat per l'Òscar el mateix dia de la seva desaparició.Pensant arriba a la conclusió que pertany a una caixa de seguretat d'un banc, allí esbrina que estava fent el seu marit abans de desaparèixer. Estava embolicat amb gent mafiosa per tal de recollir informació per arribar a escriure un bon article i fins i tot un llibre. I troba una carta dirigida al seu nom que li confirma que no és mort.
Durant nou anys, ell li envia una postal en blanc des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Born this way en glee
  • Born this way
  • Born this way
  • born this way
  • Born This Way Lyrics
  • Born this way
  • Letra born this way
  • Acordes De Born This Way

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS