Britney Spears

Páginas: 7 (1549 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2014
Britney Jean Spears, més coneguda pel nom artístic de Britney Spears, (McComb, Mississipí, 1981) és una cantautora de pop, ballarina i actriu estatunidenca.

Biografia

Adquirí fama durant la seua infantesa al participar en el programa de televisió The Mickey Mouse Club, i el 1999 amb només 17 anys va aconseguir un espectacular èxit internacional, especialment als Estats Units, però tambéarreu del món amb el seu primer senzill, Baby One More Time que es va convertir en un dels majors èxits de la història musical amb vendes superiors a les 100 milions de còpies. Ha venut més de 200 milions de còpies i ha guanyat premis tan importants (com els MTV, els Grammy, entre molts d'altres) i ha estat una cantant molt reconeguda arreu del món.

Debut als seus dos primers albums de estudisBaby One More Time (1997) i Oops!... I Did It Again (2000), que van trencar records mundials i va estar a punt de superar Michael Jackson venent més de 300 milions de còpies a tot el món i la dugueren a ser batejada pels mitjans "la princesa del pop". La seva carrera entre 1999 i 2004 va estar marcada per un gran èxit comercial i rècords discogràfics, la publicació de 5 àlbums d'estudi núm. 1 envendes a la Billboard 200[1] i un recopilatori de més èxits, i la seva relació entre 2000 i 2002 amb Justin Timberlake.[2]

Va contraure matrimoni amb el ballarí Kevin Federline el setembre de 2004 i es va apartar de la música temporalment en quedar-se embarassada dues vegades seguides. El seu primer fill Sean Preston va néixer el setembre del 2005, i el segon Jayden James el setembre del 2006.Durant aquest període no van cessar els escàndols sobre la seva vida privada i el seu matrimoni, al qual Britney posà fi el novembre de 2006 amb una demanda de divorci. A partir d'aquest moment els escàndols es van multiplicar amb contínues nits de festa amb Paris Hilton, una fotografia d'ella sense roba interior, es[Aclariment necessari] tallar els cabells al zero o entrades i eixides en diversesocasions de rehabilitació, entre altres. En febrer del 2007 va ingressar definitivament un mes al centre de rehabilitació Promises.

El maig de 2007 va tornar als escenaris actuant en diversos clubs dels Estats Units. Finalment a finals d'agost es va llançar en ràdios el seu nou senzill «Gimme More», i fou l'encarregada d'obrir els MTV Video Music Awards 2007 el 9 de setembre, amb una actuacióque acabà sent altament criticada i ridiculitzada pels mitjans de comunicació i l'opinió pública.[3] El senzill es va llançar oficialment l'octubre, així com el seu esperat cinquè àlbum. El mateix mes, l'artista va perdre la custòdia dels seus fills.

El 30 d'octubre del 2007, Spears va llançar el seu cinquè disc d'estudi titulat Blackout,[4] del qual va vendre més de 2 milions de còpies a tot elmón,[5] resultant així un dels seus èxits més limitats.

A principis de gener de l'any 2008, es va formar un dels majors escàndols a la vida de la cantant, que va tancar-se al lavabo de casa seva amb el seu fill més petit, Jayden James, i es va negar a lliurar-lo al seu ex-marit. La cantant va patir un atac de nervis i se la ven endur d'urgències a l'hospital Cedars Sinai de Los Angeles, on varestar interna durant 2 setmanes. Els informes de la policia declaraven que l'artista es trobava sota els efectes d'alguna substància desconeguda, però hores després els metges van declarar que no hauria pres cap substància il·legal i que el que havia passat era conseqüència de la seva malaltia mental: un trastorn bipolar.

Un cop més, Spears es va negar a rebre tractament i va marxar cap a Mèxicamb Adnan Ghalib, un paparazzi que la fotografiava des de feia molts mesos. En tornar de Mèxic el seu comportament va esdevenir més erràtic. La cantant solia anar acompanyada d'Adnan Ghalib i Sam Lufti, qui deia ser el seu mànager, amb el cotxe. Va protagonitzar xocs, parades en gasolineres, robatoris d'encenedors o bosses de patates fregides, etc. També solia dur perruca rosa, i semblava patir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • britney spears
  • Britney spears
  • Britney Spears
  • Britney Spears
  • britney spears
  • britney spears
  • Britney Spears
  • Britney spears

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS