Bruno Mars

Páginas: 3 (670 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2014
BRUNO MARS

Peter Gene Hernández Jr. conegut com Bruno Mars, va néixer el 8 d'octubre de l'any 1985 a Hawaii, és un cantant, un compositor i un productor musical. Destaca per la seva veu i perhaver tornat a escriure els cors per a les cançons "Nothin' on You" de B.o.B, i "Billionaire" de Travie McCoy així com per el seu èxit tradicional "Just the Way You Are". També va tornar a escriure elsèxits internacionals "Right Round" de Flo Rida i "Wavin' Flag" de K'naan. El 4 d'octubre de 2010, va treure el seu nou àlbum, Doo-Wops & Hooligans.

BIOGRAFIA
El seu pare anomenat Peter Hernández dePuerto Rico i la seva mare Bernadette Bernie de Filipines. A la família són set germans: el seu germà Eric i les seves cinc germanes Jaime, Kailani, Tiara, Tahití i Elvis. Als dos anys el seu pare liva posar el mot de "Bruno" perquè era un nadó grasset i per l'existència d'un lluitador en aquell temps que es deia Bruno Sammartino. A la seva família els agradaven els següents tipus de música:reggae, rock, hip hop i R&B.
Mars és un cantant polifacètic, que se sent agust quan està realitzant Nascut en una família musical a Honolulu, Hawaii, va ser criat pràcticament a l'escenari. La primeravegada que Bruno Mars va pujar a un escenari va ser quan el seu pare, un percussionista llatí de Brooklyn, va organitzar una revista d'estil de Las Vegas en el que apareix tota la família, incloent laseva mare, una cantant amb talent.
Rics en música variada de tot el món, Honolulu va ser una ciutat interessant per al cantant en potència i compositor. En un extrem de l'espectre, la seva casa estavaplena dels clàssics de 1950 que van ser la passió del seu pare. Mentrestant, la ciutat és rica en sons tradicionals, com el reggae, el rock i la música popular, així com els últims èxits del pop.
Lamúsica de Bruno es caracteritza per una àmplia varietat d'estils i el contingut és de diversos gèneres musicals. Quan era nen, va rebre influències d'artistes com Elvis Presley o Michael Jackson....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bruno Mars
  • Bruno Mars
  • Bruno mars
  • bruno mars
  • bruno mars
  • Bruno Mars
  • Bruno Mars
  • bruno mars

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS