btt freginals

Páginas: 7 (1526 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013


















Lorena Altadill, Ernest Prunyonosa, Ingrid Mendoza
CAFEM A
02-12-10

ENCAPÇALAMENT
Lorena Altadill, Ernest Prunyonosa, Ingrid Mendoza
Grau mitjà de Activitats Físiques del Medi Natural
1er Trimestre
5ª Sortida
26-11-10// 02-12-10
Ruta conduïda per: Pablo i Ramon
1-INTRUDCUCCIÓ

La ruta que hem realitzat és a Freginals que està situada al Montsiàpels terrens de Amposta i les Ventalles, poblet situat al costat d’Ulldecona. El recorregut és de 21km, és una ruta prou fàcil en relació a les altres encara que tingui varies muntades i baixades, la seva duració a segut de 4h aproximadament i el temps ciclant de 1h i mitja.

FITXA TÈCNICA

El seu recorregut a segut des de la sortida de l’institut fins Poligon de l’Oriola , davant del campde motocross hi han 2’5km que s’han fet en 19’ amb la mateixa ciclabilitat, de Poligon de l’Oriola fins al Pla de la Llosa s’han fet 6km amb 28’ de durada i 19’ de temps ciclat, del Pla de la Llosa fins a la Plaça de freginals s’han fet 11km amb 22’ i 50’ de temps ciclat, de la Plaça de freginals fins Guilla de Contrucions s’han fet 13’5km amb 14’ i 1:04 de temps ciclat, de la Guilla de Contrucionsfins Barraca de l’atmellé s’han fet 15’5km amb 8’ i amb 1:12h de temps ciclat, i per acabar, de la sortida de la barraca de l’atmellé fins l’arribada a l’Ies Montsià s’han fet 21’5km amb 24’ i 1:36 de temps ciclat. El seu desnivell és de ???m, la duració total a segut de 4h distribuïdes en un total de 6 parades.
La velocitat mitja d’anada ha estat de ??’km/h.
No hi ha itinerari d’aproximacióperquè es surt de l’Ies Montsià.

2-DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

El seu recorregut a segut des de la sortida de l’institut Ies Montisià
(necesito el mapa)


3-ASPECTES TÈCNICS DE LA RUTA

A-MAPA DE LA RUTA



B-PERFIL





C- CARACTERÍSTIQUES DEL TERRENY

Vam passar per diversos tipus de via com asfalt sender i per alguna trialera aquesta la vam començar des de l’ institut i elprimer tram va se sortir des de l’ institut fins al poligon d’oriola que vam parar per començar a pujar ala muntanya del pla llosa, el camí era tot asfaltat i hi havia un poc de desnivell després del segon tram vam anar fins a la plaça de Freginals que també vam anar per camins asfaltat i per carretera, després a la tornada vam passar per una camí de trialera que es deia Guilla de Construccionsde pedra seca, aquesta trialera estava força bé perquè no hi havia cap desnivell i era curta i des de la trialera fins a la barraca de l’atmeller vam passar per un camí de sender, i despres ja em anat fins a l’i.e.s Montsià i tot era asfaltat.
En general aquesta sortida a estat prou bé perquè hi havia poc desnivell i l’hem fet en 3:oo hores aproximadament.


D) DIFICULTAT DE LA RUTAAquesta ruta no te molta dificultat. La dificultat es entre baixa i mitjana la pot fer molta gent, però les persones que no practiquen sovint l’esport els i pot costar a fer-la, perquè en algun tram hi ha alguna pendent que pot ser una mica dureta. Hi ha molt poc desnivell i quilòmetres ja que aquesta sortida esta quasi al costat d’Amposta
es te que anar en compte amb els cotxes, amb el trànsit engeneral perquè hem passat per llocs bastant perillosos com per alguna carretera on s’ha d’anar de dos en dos i de tornada una trialera, aquesta trialera estava força bé hi havia molt poc de recorregut i a algunes persones els i va costar una mica però estava força bé i era prou fàcil. Per als llocs que hi ha bastant de trànsit i els carrers són estrets se te que anar en dos en dos o en un en unperquè si no complim les normes al final poden passar coses inesperables i aquesta persona te de tenir un nivell físicament força acceptable i que mentre vagi en bicicleta pugi gaudir de les vistes que pugéssim veure.










E) LLIBRE DE RUTA (ROAD BOOK)




4- L’ENTORN DE LA RUTA


Freginals: És un municipi de Catalunya, Espanya.Pertanyent a la província de Tarragona, a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BTT
  • Rutas BTT Gorbeia
  • TREBALL BTT
  • Ud de btt
  • Entrenamiento BTT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS