buddha

Páginas: 6 (1300 palabras) Publicado: 11 de enero de 2014
Buddha:
És una forma de pensament que es troba en altres zones. És un art que correspon a diverses formes de pensament noves en el segle VI aC . a la part de Grècia tenim la dinastia grega amb una figura tan important com Heràclit, després a la zona d’Iran més o menys hi hauria el zoroausisme amb la figura de Tsara trusta, llavors a la zona del nord de la índia per Bangladesh apareix aquestaaltre cercle per representar el naixement i expansió del jainisme a traves de Otmajadira i després anant cap a xina tenim i tenim alce que dona lloc a al taogisme i a la zona del nord de la índia pel Nepal tenim a Siddhàrtha Gautama que es el personatge que representaria el budisme. Per tant el budisme que succeeix al segle VI aC no es l’únic pensament/ religió que hi ha a àsia en aquella època.Shidauga vol dir aquell que aconsegueix el seu propòsit, el que desitja, el que vol. I gautama es el seu nom. La cronologia de la seva vida: els xinesos pensen que gautama va néixer al plubini al sud de Nepal l’any 563 aC i que va morir a 483 aC. Va ser príncep de la dinastia - . quan va néixer de seguida va tenir la facultat de parlar i caminar, va fer unes passes i va néixer unes quantes flors delotus i ell va dir que aquella seria l’ultima vida dins del seu cicle. El seu pare va comportar diferents astròlegs i 7 li van dir que seria un gran rei o un gran religiós i un 8 va dir que seria un renunciant (religiós). El seu pare per tal d’evitar que anés cap a la vida religiosa va fer incloure tot el que volia, educació, dones i ell a una determinada edat, al 16 es va casar amb una princesaanomenada Naixodara amb la qual va tenir un fill que es deia Reula -.
Ell va viure en aquesta vida de confort durant bastants anys, però en un moment va decidir de sortir del palau, i va dir al seu pare que volia anar fora del recinte, ell li va dir que no però finalment ell el va convencé i el pare va fer una tasca de neteja. Va treure de la circulació els vells, malalts i tot el que tingues aveure amb la mort i també els escèptics i va disposar tot de musics entre els arbres, però el destí va fer que un vell presencies el pas del príncep i ell li va dir a l’auriga li va preguntar que era i l’auriga li va dir que tan ell com el príncep com tothom es faran vells i es diu que ell es va enfadar/indignar i va tornar a palau i li va preguntar i a partir d’aquí va sortir tres vegades mési a partir d’aquí va conèixer: malalt, mort, escepta i axió es coneix com les quatre trobades o presagis Purvarimihttani . I en veure tot allò li va dir al pare que volia marxar i oblidar tot allò i li va dir al seu pare que si li donava la vida perquè no li passes res d’això es quedaria però el pare li podia donar de tot menys això, per tant a partir dels 29 anys després de conèixer això ell vadecidir de marxar fora del recinte de palau.
Va anar a el fill, va marxar va deixar tot, vestimentes i durant sis anys va portar una vida itinerària, primer va ajuntar amb uns mestres de meditació dels quals va ser deixeble i en un moment donat ell va superar lo que els seus mestres li podien oferir i per tant es va desenganxa dels mestres i es va fer acpete amb uns quants que passaven amb ungra d’arròs i molt poca aigua al dia i arribaven als extrems d’auto mortificació, es va desmaiar i una noia el va veure i es va pensar que era una divinitat d’allò i li va portar menjar, ell es va refer i el bol el va llençar al riu i va dir que si el vol es mantenia surant al aigua ell aquella mateixa nit despertaria i es convertiria en buddha, el bol va anar per damunt de l’aigua després va cauredamunt d’un transfons que simbòlica la fi d’altres vides, per tant aquell dia ell va pujar a sobre un arbre a meditar amb l’objectiu de trobar l’alliberació de l’anima.
Va passar pel procés de tres passos: vivències, experiències i finalment el que ell podia fer , i va anar al despertar, alliberar-se de tot el que tenia al voltant, del somni profund, menjar,etc i partir d’aquí se li va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enseñanzas de Buddha
  • el buddha
  • buddha
  • Cazzo Di Buddha
  • 27 De Noviembre ¿San Buddha?
  • Lo que el Buddha Ensen o fichas
  • El buddha de barro
  • velocidad promedio F1 circuito de Buddh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS