Buidatje

Páginas: 2 (438 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
TANDEM SOCIAL

Consultoria per a projectes i empreses socials.

La seva missió es col·laborar a fer realitat projectes i empreses socials d’alt impacte a nivell nacional i internacionalmitjançant l’aportació de treball, coneixement i experiència.








Tandem Social neix com una cooperativa de consultoria per a projectes i empreses socials a nivell nacional i internacional quevol contribuir a fer realitat projectes amb un alt impacte social.

Estem especialitzats en:
• La gestió i creació d’empreses socials que tenen com a finalitat una                          transformació social mitjançant una activitat de venda de productes o serveis i que           desenvolupen la seva activitat econòmica i mediambiental de forma sostenible.
• El disseny i implementació deprojectes i programes amb alt impacte social
• La concreció de l’acció social empresarial










http://www.tandemsocial.com/que-fem/projectes-socials





Marató de la pobresa: 4,5milions per a 40 projectes socials
Un vídeo de la televisió de Catalunya (TV3).






Només un mes i mig després de l'emissió de la "Marató per la pobresa", ja ha acabat el procés d'avaluaciói selecció dels projectes que es finançaran. Entre avui i demà, una per una, les entitats seleccionades firmaran els convenis de col·laboració amb la Fundació La Marató. Aquesta celeritat es deu a lavoluntat de servir de mesura de xoc a una situació d'emergència social, però no ha impedit que el procés es fes amb absoluta rigorositat. Es tracta de 40 projectes que portaran a terme 75 entitats qued'aquí pocs dies ja disposaran del 100% del finançament per començar a treballar.





http://www.tv3.cat/videos/4183890/Marato-de-la-pobresa-45-milions-per-a-40-projectes-socialsBases de la convocatòria 2013 sobre el programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials i projectes d’acció social i interculturitat

Obra social La Caixa.

És un document “pdf.” de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS