Bullying

Páginas: 4 (862 palabras) Publicado: 7 de abril de 2012
Prenent com a referència la teoria ecològica, realitza un comentari reflexiu sobre les conseqüències dels diferents tipus de maltracte per a tots els implicats (de manera directa i indirecta)
Vullpuntualitzar que l’anàlisi de les conseqüències del maltracte l’he realitzat basant-me en que aquest es desenvolupa de manera lliure i sense cap intervenció externa per posar-hi solució, que per sortla té.
Per altra part i per entendre tot tipus de maltracte hem de tenir en compte que l’objectiu de tot individu es ser reconegut pel grup en el que es troba.
M’he centrat en un anàlisi molt bàsicde les conseqüències citant la que considero més destacable per a cada implicat. No podem oblidar en cap moment la complexitat de les conseqüències d’aquests que tenen repercussió en tots elsmicrosistemes en que es troba immers l’individu i en alguns casos també pot afectar als macrosistemes.
MALTRACTE FÍSIC
- Directe: Consisteix bàsicament en els cop que l’agressor li dona a la víctima.
En elll’agressor veu reforçada la seva superioritat física envers la víctima que no pot respondre per aquesta via a l’agressió i es sent impotent
Per altra part els companys de forma indirecta assumeixenla superioritat física de l’agressor i difícilment s’oposaran a ell per aquesta via, fet que fa que la seva posició quedi més consolidada amb cada nova agressió.
Pel que fa a l’aspecte psicològicl’agressor veu que la seva actuació li ha servit per als seus propòsits de dominació i dany a la víctima i no buscarà altres formes de relació ja que aquesta acompleix sobradament els seus objectius.
Lavíctima veurà rebaixada la seva autoestima així com la seva popularitat ja que no ha pogut fer front a la situació i per tant és dèbil i aquests no gaudeixen mai del desitjat reconeixement del grup.En aquestes situacions els companys es solen mantenir com a espectadors i en el pitjor dels casos poden desenvolupar conductes agressives amb la víctima en un procés d’imitació de l’agressor.
-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying
  • Bullying

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS