Business

Páginas: 3 (561 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2014
Negocios

En primer lloc el CEO ha arribat a un acord amb una xarxa social espanyola a efectes que aquesta remeti informació comercial de www.mihotel.com, als usuaris de la xarxa que compleixinels següents requisits: homes i dones, de 30 a 45 anys i que visquin en poblacions de més de 50.000 habitants. Aquests paràmetres han estat definits només per ECommerce, SL i l’enviament comercial elfarà la xarxa social, sense que ECommerce, SL tingui accés a les dades a menys que els usuaris, un cop rebut el mail, es donin d’alta a www.mihotel.com.
 -       En segon lloc el CEO disposa d’una moltbona oferta d’una empresa espanyola, per la compra d’una base de dades de potencials clients a efectes de remetre’ls publicitat per correu electrònic. En aquesta base de dades s’inclouen tant dadesd’empreses com de persones físiques; la idea és poder enviar un mail comercial a tota la base de dades oferint els serveis de la web tant a les empreses com a les persones físiques. En aquest mails’inclourà un descompte del 15% en qualsevol reserva feta als hotels disponibles a la web, si aquesta reserva es fa abans de passats 15 dies des de la recepció del email.
 -       En relació a la base dedades d’actuals clients de www.mihotel.com, el CEO proposa:
1. Enviar-los un correu comercial anunciant la propera obertura d’una nova web de lloguer de cotxes, www.micoche.com, titularitat també deECommerce, SL. En aquest correu, se’ls informarà dels nous serveis de la web, convidant-los a registrar-se.
 2. Creuar la base de dades de clients actuals, amb la base de dades d’un dels partnersde www.mihotel.com, a efectes de detectar quins clients de www.mihotel.com, son també clients del partner, i als que no ho siguin, enviar-los un correu anunciant els serveis del partner.
 -       Alsefectes de reduir costos dins del departament, el CEO proposa que tots els enviaments de mails a partir d’ara, es facin a través d’una plataforma online que gestiona una empresa des del Regne Unit....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • E business
  • Business
  • E Business
  • business
  • Business
  • E business
  • E-business
  • Business

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS