Buy a bike

Páginas: 4 (811 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
Posicionament easyjet
Definició del target

Easy jet, de la mateixa manera que altres companyies d’aerolinies tenen un target molt ben segmentat. En el nostre cas esta formant basicament per dosgrups principals els que viatgen d’una forma economica i els que viatgen d’una manera més luxosa : els estudiants i les persones del món del negoci. En el cas especific dels estudiants, la demanda eselástica va variant en funcio dels horaris i les destinacions, mentre que la corba de la demanda de la clase business és inelastica.
Per Easyjet, la segmentació o diferenciació dels seus dos targetsprincipals és un cost extra gairebé mínim en la seva estrategia de marketing. Ja que esta molt diferenciat el posicionament de la empresa. Ja que el seu public percebeixen aquesta diferenciaciñoentre estudiants i classe bussines. A través dels seus cercadors i tipus de vols horaris i diez de l’any que podem trovar al món online. Ofertes i promocions que també s’actulitzen de forma continuadaa les xarxes socials.
Ministorecheck de dates i destinaciones concretes a analitzar

Abans de començar el ministorecheck ens agrdaria dir que Easyjet actualment és l'aerolínia n º 1 a Europaja que té una presència líder en el top 100 de rutes europees més importants i està present en 50 dels aeroports més grans de Europa. Ofreciendo els vols més barats en els principals aeroports, easyJetopera més de 580 rutes a 129 aeroports a 29 països. Més de 300 milions d'europeus viuen a menys d'una hora en cotxe d'algun aeroport d'easyJet, més que qualsevol altra aerolínia.
Seguint amb elmodel de dates i destinacions en Easy jet un viatge amb origen en Barcelona

Qualitat del producte

EasyJet es pren la sostenibilitat molt seriosament. easyJet inverteix en les últimes tecnologies,operant de forma eficient i ocupant la majoria dels seus seients, la qual cosa vol dir que el consum de carboni per cada passatger d'easyJet és un 22% menor que el de qualsevol passatger d'una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Buyo
  • Bike
  • Biko
  • Steve Biko
  • Best Buy
  • National Bike
  • mtb bike
  • Best buy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS