Buyfrdrsd

Páginas: 2 (286 palabras) Publicado: 20 de junio de 2012
TILLEGGSLISENSVILKÅR FOR MICROSOFT-PROGRAMVARE
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4 FOR MICROSOFT WINDOWS-OPERATIVSYSTEM
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4-KLIENTPROFIL FOR MICROSOFT WINDOWS-OPERATIVSYSTEM
OGTILKNYTTEDE SPRÅKPAKKER
Microsoft Corporation (eller, avhengig av hvor du bor, et av dets tilknyttede selskaper) lisensierer dette tillegget til deg. Hvis du er lisensiert til å bruke MicrosoftWindows-operativsystemprogramvare (som dette tillegget gjelder for) (“programvaren”), har du rett til å bruke dette tillegget. Du har ikke tillatelse til å bruke det hvis du ikke har lisens for programvaren.Du kan bruke et eksemplar av dette tillegget sammen med hvert enkelt gyldig lisensierte eksemplar av programvaren.
Følgende lisensvilkår beskriver ekstra brukervilkår for dette tillegget. Dissevilkårene og lisensvilkårene for programvaren gjelder din bruk av dette tillegget. Ved en eventuell konflikt er det disse tilleggsvilkårene som gjelder.
Ved å ta i bruk dette tillegget godtar du dissevilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene, kan du ikke bruke tillegget.
Såfremt du etterlever disse lisensvilkårene, har du de rettighetene som er beskrevet nedenfor.
1. BRUKERSTØTTE FOR TILLEGGET.Microsoft tilbyr brukerstøtte for programvaren, som beskrevet på www.support.microsoft.com/common/international.aspx.
2. YTELSESTESTING AV MICROSOFT .NET FRAMEWORK. Programvaren inneholder én ellerflere .NET Framework-komponenter (.NET-komponenter). Du har rett til å utføre intern ytelsestesting av disse komponentene. Du har rett til å fremlegge resultatet av ytelsestester av komponentene, såsant du følger vilkårene på go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406.
Hvis du fremlegger resultatene av slike ytelsestester, har Microsoft rett til å fremlegge resultatene av ytelsestester vi utførerpå dine produkter som konkurrerer med den aktuelle .NET-komponenten, uten hensyn til andre avtaler du måtte ha med Microsoft, forutsatt at vi overholder de samme betingelsene som er angitt på...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS