Bye Bye Barcelona WORD

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2015




1. Quina és la valoració del turisme des del punt de vista de la societat que hi
conviu?
com em pogut veure al vídeo de bye bye Barcelona els veïns dels barris mes visitat de la ciutat estan endesacord amb la no regulació de quantitat de turistes que visiten Barcelona a l’estiu.
La quantitat elevada de turistes que rondes duran la temporada els barris de Barcelona es elevada segons elsveïns i fan de la ciutat un tipus de parc temàtic per turistes.
Els barcelonesos veuen que ja no poden passejar tranquil·lament peró les zones habituals del barri a causa de l’acumulació de turistesdurant el dia, i aixó està causant frustració al veïnat.

2. Quines són les reaccions davant la saturació d’espais? d’eufòria? de
rebuig?
Las reaccions envers la gran quantitat de turistes que rondenBarcelona, ha sigut la posada en escena dels veïns, amb manifestacions, i reivindicam un pla estratègic per cada zona de la ciutat.
També hi ha hagut un gran rebuig als turistes a causa que molts delspetits comerços de tota la vida han tingut que tancar a causa del baix rendiment, i s’han instaurat nous negocis amb la mira cap als turistes, com tendes de souvenirs i restaurant de menjar rapit.
Unaltre queixa per part del veïns de la zona es que a causa del turisme en massa tots el parc i monuments de la ciutat tenen un preu d’entrada i aixó tampoc agrada als veïns, ja que es perd l’essencia dela ciutat.

3. El tipus de turista, pot fer variar la valoració de la destinació?
Estar clar que no tothom te les mateixes necessitats, gustos o interessos, ara ja hi ha una gran diversitat dedestinacions segons els gustos del turistes. Depèn de l’edat també, els joves busquen mes un turisme de festa i de aventura, i les persones de mitjana edat i persones grans prefereixen un turisme mes derelaxació i gaudir del destí.
Barcelona es un destí turístic escollit per milers de turistes al any i en els últims anys ha batut record am 7,82 milions de turistes allotjats a Barcelona, aixó vol...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bye Bye Barcelona
  • Ensayo bye bye love
  • ensayo bye bye marketing
  • Bye Bye Kultura
  • Bye Bye Love
  • Bye, Bye Marketing
  • Bye Bye Chilaquil
  • Ensayo Bye bye marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS