Cómo matar a un ruiseñor

Páginas: 4 (910 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2013
Com Matar A Un Rossinyol

Índex
Sinopsi de la pel·lícula.............1
Problemes de la pel·lícula......1-2
Racisme........................1
Innocència.....................2Conclusió..................................3
Bibliografia.............................3









Sinopsi de la pel·lícula
És una pel·lícula basada en la novel·la de Harper Lee (To Kill a Mockingbird).La historia es narrada des del punt de vista d’una dona adulta, que rememora la seva infància. Tota la pel·lícula gira al voltant del pare, un home molt respectat a la seva ciutat, quan defensa a unhome negre, que suposadament , ha violat a una dona blanca, tot i que la innocència del home es evident, i el veredicte del jurat es previsible, Atticus lluita per ajudar-lo, i continua endavant apesar de les conseqüències que poden ocasionar a ell i a la seva família. A la pel·lícula també es veu com els nens descobreixen molts dels conflictes racials d’aquella època.



Els problemessocials
A la pel·lícula podem veure els problemes entre els homes “blancs” i els “negres”, i la veritat es que no s’allunya massa del que passa a la realitat. Veiem com els homes “blancs”, maltracten irepudien els homes de color, sobretot quan en Tom, un home de color, es injustament culpat per violar a una dona blanca. Tots els homes del poble es reuneixen per linxar-lo, quan encara ni tan sols s’hadeclarat culpable. Aquí veiem com el sol fet de tenir la pell negre, ja el declara culpable; i després de veure com transcorre en judici, també queda clar que el color de la pell ho és tot.
Tambécal tenir en compte que la pel·lícula és una mica antiga, ja que el racisme que apareix es massa exagerat per a la nostra època. Una cosa important a destacar, és que, la familiar de l’Atticus esrebutjada per la resta de la ciutat per el sol fet de defensar a un home negre; com per exemple, la nena petita, la Scout, es baralla moltes vegades a l’escola perquè critiquen el seu pare, o al final...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • como matar a un ruiseñor
  • Matar a un ruiseñor
  • Matar a un ruiseñor
  • Matar a Un Ruiseñor
  • Matar a un ruiseñor
  • Matando Un Ruiseñor
  • Matar un ruiseñor
  • matar un ruiseñor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS