C8 Psicologia Al Paciente Imprimir 1

Páginas: 2 (432 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2015
10: reflexiona sobre els factors que influiran en l’estat psicològic del pacient i indica , en funció d’aquests, com enfocaràs la relació i comunicació amb ell.
Factors que influeix
-Influeix enles preocupacions que pot tindre , com la por a perdre capacitats Fundamentals , en no podré dependre per si mateixa , el por de poder morir.
-L’estat de l’Alzheimer en el que es trobi i que es perdiles capacitat de poder recordar noms o el de repetir les coses contínuament i que el seu llenguatge sigui mes lent , i que tingui poc capacitat per relacionar-se.
-Afecte la part psicològica yemocional: això li afectarà a la Sra. Isabel en la par que no sap com evolucionarà la seva malaltia i això li afectarà al seu estat psíquic i a la vegada al seu entorn i ala seva família, per què notaran comla seva malaltia va deteriorant dia a dia a la Sra. Isabel.
-Dependent quina malaltia i la fase en la que es encontre el impacte de la malaltia en la estructura familiar, serà més o menys laintensitat de la afectació.
1.- D’insomni: afecte que no pot descansar bé durant la nit i això ara que no estigui bé d’ànim i es sentirà tabalada i no és sentirà còmode de aquesta manera no col·laborarà perrealitzar una de les seves necessitat bàsiques que es la higiene corporal.
2.-L’ Alzheimer afectarà a la part cognitiva : per què a mesura que la seva malaltia evolucioni, tindrà que dependre d’unacuidadora.
Fase inicial de la malaltia es produeix alteracions de la memòria, dificultat de la expressió de idees complexes i el raonament, es freqüent que el pacient oblidi alguna cosa i ho oblididel tot, però que el no es dona compte que a oblidat alguna cosa, aquesta és una diferència més notable amb els oblits benignes
(per l'edat i l'estrès), en la qual la persona pateix per que s'adona queoblida dades.
En la segona fase de l'Alzheimer els símptomes s'accentuen, la persona torna a un comportament de (4 a 8 anys )
apareixen dèficits d'orientació, apareixen problemes de llenguatge com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paciente penny imprimir 1
  • IMPRIMIR 1
  • Psicología del paciente
  • 1 Paciente
  • psicologia guia para imprimir
  • IMPRIMIR PSICOLOGIA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Para Imprimir 2 1
  • Guia 1 Imprimir

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS