caca

Páginas: 2 (406 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014
El tiroteig al Parlament del Canadà va ser obra d’un llop solitari (algú que, tot i donar suport a un grup terrorista, actua sol), segons va afirmar ahir la policia d’Ottawa. L’atacant, MichaelZehaf-Bibeau, canadenc de 32 anys, tenia antecedents penals per crims menors relacionats amb les drogues i robatoris. A més, la policia canadenca li havia confiscat el passaport i el vigilava per lesseves sospitoses relacions jihadistes.

Els segrestats pels jihadistes a Síria van patir tortures abans de l'execució, segons els testimonis directes recollits pel 'New York Times'. Espanya va seridentificada pels islamistes com el primer govern que pagaria un rescat, atesos els antecedents.
Treien els ostatges de les seves cel·les un per un. En una habitació, els seus captors feien a cadascund'ells tres preguntes molt personals, una tècnica que s'utilitza per obtenir la prova que un pres segueix viu en la negociació d'un segrest.James Foley va tornar a la cel·la que compartia amb una vintenad'altres ostatges occidentals i li van saltar llàgrimes d'alegria.


La policia busca evidències en la zona que els quatre membres del càrtel Guerreros Unidos han assenyalat com a lloc dels fetsLes autoritats mexicanes han aconseguit aquest dimarts (dilluns al vespre a Mèxic) un avenç significatiu en les investigacions sobre la desaparició de 43 estudiants a Iguala, el passat 26 desetembre, en detenir a quatre presumptes autors materials.
En un dia en què els familiars dels joves van marxar per exigir la seva aparició immediata, el fiscal mexicà, Jesús Murillo, va anunciar que dosdels detinguts han confessat que "van rebre a un ampli grup de persones", mentre que els altres dos han confessat haver participat com a vigilants la nit del 26 de setembre i "les seves declaracions sóncoincidents" amb el que han dit els primers.
En aquest moment, la Procuradoria General de la República (PGR, fiscalia) busca "evidències per corroborar el que s'ha dit pels detinguts" al lloc "en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS