caca

Páginas: 7 (1501 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015
1-Fitxa Tècnica
Títol Original: Hèrcules
Any/País: 1997
Duració: 93 min
Director: John Muscker, Ron Clement
Guió: John Muscker, Ron Clement, Donald Mcenery, Bob Shaw, Irene Mecchi
Música: Alan Menken
Productora: Walt Disney Pictures
Gènere: Animació, Fantàstic, Comèdia, Musical, Infantil, Mitologia
Premis:
-1997 Nominada a l'oscar a millor cançó.
-1997 Nominada al globusd'or a millor cançó original.
Sinopsi:
Hèrcules, fill d'Hera i Zeus, es segrestat de l'Olimp pels ajudants d'Hades, deu del inframón. Aquests servidors tenen la missió de desprotegir-lo de la seva immortalitat. Hèrcules creixerà al món dels mortals de la mà dels seus pares adoptius Alcmena i Amfitrió.
Personatges Principals:
Hera és la dona de Zeus i mare de Hèrcules i deessa de Matrimoni.Zeus, és el rei del Olimp, és marit d'Hera i pare de Hèrcules.
Hades és el deu del inframón.
Filoctetes és l'entrenador de Hèrcules.
Alcmena és la mare mortal i adoptiva de Hèrcules.
Amfitrió és el pare mortal i adoptiu de Hèrcules.
Mègara és una noia grega utilitzada per Hades per tal de neutralitzar el poder d'Hèrcules.
Personatges Secundaris:
Pena i Pànic són els serventsd'Hades.
Hermes és el missatger de Zeus.
Les Muses són filles de Zeus i les mestres de cerimònia de la pel·lícula.
Les parques són deesses del destí.
2- Comentari de la Pel·lícula.
Argument:
El naixement d'Hèrcules es molt esperat a l'Olimp, ja que els seus pares, Hera i Zeus celebren una festa on estaven convidats tots els deus grecs. Hades, senyor de l'inframón, planeja destruir al déuZeus. Per aconseguir la seva venjança consulta el seu futur a les moiras-graies i aquestes li diuen que si el fill de Zeus, Hèrcules, lluita quan els planetes s'alineïn, és a dir, quan hagin passat divuit anys, serà una amenaça per als seus plans i no aconseguirà regnar sobre l'univers. Per destruir al petit Hèrcules, abans que pugui ser major i tingui més força, Hades envia als seus dos sequaços delmal, Pena i Pànic a segrestar-lo per convertir en mortal al nadó Hèrcules i poc després, matar-lo. Just en el mateix moment que li estan donant la poció perquè es converteixi en mortal, apareixen dues persones Amfitrió i la seva dona Alcmena, i els dos sequaços es veuen obligats a amagar-se. Poc després, es converteixen en serps per poder matar al nen, però com aquest no s'havia begut l'últimagota de la poció, no s'havia convertit completament en mortal i tenia la força d'un déu, i el nadó aconsegueix acabar amb les dues serps.
Pocs anys després, Hèrcules ja és un jove que intenta ser acceptat utilitzant la seva enorme força per ajudar, però fa una gran destrossa en un mercat per no poder controlar la seva força, fet que el porta a voler descobrir la veritat del seu passat, ja quepensa que aquesta força no és normal, i els seus pares adoptius li expliquen que el van trobar abandonat i que tenia el medalló dels déus. D'aquesta manera, Hèrcules se'n va cap al temple de Zeus, allà li demana al déu respostes sobre el seu passat. Zeus, encarnat en l'enorme estàtua que el representa, li diu que ell és el seu pare i que ho van raptar de petit, però que ha de ser un heroi per tornara la muntanya de l'Olimp. Zeus li lliura a Pegàs, un regal de part del seu pare donat de petit, i li diu que busqui a Phil, un sàtir entrenador d'herois, que l'ajudarà a fer-se gran i, així tornar a ser un déu.
El somni de Phil és entrenar al major dels herois, però tots els seus antics alumnes com per exemple Odisseu, Perseu, Teseu, i fins al propi Aquil·les però van ser un fracàs. Després depregar milers de vegades a Phil que ho accepti, Hèrcules és acceptat per aquest i, així es converteix en el seu entrenador. En acabar l'entrenament Phil aconsella a Hèrcules que viatgin a Tebes, ja que és una de les ciutats que pateix més catàstrofes i sempre es trobava en problemes, i el que necessitaven era un heroi que els salvés de tantes desgràcies. En el camí a la ciutat, Hèrcules sent un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS