cacas

Páginas: 3 (612 palabras) Publicado: 28 de abril de 2014
EL SEXE ENTRE ELS JOVES
1. Afectivitat i sexualitat
Atracció
Abans d'arribar a la pubertat o adolescencia, els joves no pensen en el sexe; però a partir dels 14-15 anys, els adolescents comencema tenir sensacions a les quals donem un significat purament sexual, i determinats objectes externs són font d'atracció.
Les formes d'orientació sexual són: l'heterosexual, l'homosexual i labisexual.HETEROSEXUALS : se senten atretes per les persones del sexe oposat.
HOMOSEXUALS : se senten atretes per les persones del seu mateix sexe.
BISEXUALS : se senten atretes per les persones dels dossexes.
Autoestima
És la forma com cadascú es valora a si mateix. Tots tenim qualitats úniques i habilitats especials. La forma com ens sentim influeix en allò que fem i també en la manera com ens veuenels altres. Quan ens sentim bé amb nosaltres mateixos actuem millor i desenvolupem tot el nostre potencial i totes les nostres habilitats.
Sexualitat
La sexualitat ens acompanya des que naixem finsque morim, i es manifesta en diferents dimensions: l'emocional, la de la conducta, la del plaer i la reproductiva.
L'orgasme és una excitació dels òrgans genitals. Els batecs del cor i el ritme dela respiració s'acceleren i augmenta la pressió sanguínia. La resposta sexual en els homes i en les dones va augmentant de mica en mica. L'orgasme és la fase de màxim plaer que dura només uns segons. 2. Coneixement del teu cos
Canvis en el cos
Les hormones activen els òrgans sexuals que es preparen per a la reproducció. Tot l'organisme madura i aquest desenvolupament pot comportar-voscanvis emocionals i de relació amb els altres. 




La menstruació
La regla és la descamació de la capa interna de l'úter que s'engruixeix durant la primera part del cicle menstrual, per tal derebre un possible embaràs i que es manifesta en forma de sagnat, si no hi ha embaràs.

Masturbació
Estimulació dels genitals per a produir l'excitació sexual i assolir l'orgasme sense coit. 

3....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS