Cadena de favores

Páginas: 5 (1122 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014



Contingut





























1. Fes un breu resum de la pel·lícula.
Trevor, passa a primer de la ESO on Eugene, el professor de ciències socials, (amb marques de cremades a la cara) li va posar als seus estudiants la tasca de buscar mètodes per millorar el món, Trevor s’ho va prendre molt seriosament, va inventar un sistema molt fàcil: la seva ideaconsistia en fer un favor a tres persones en alguna cosa que no podrien fer per si mateixos, i ells havien de fer-li un favor a tres persones més i així successivament. La proposta va tenir un gran èxit en tot el país i fins i tot va sortir d’ell.
2. Què és el que més t'ha impactat?
La intel·ligència i la capacitat de reflexió que tenia en Trevor, al ser tant nen trobo que tenia un grau demaduresa gegant i també de voluntat, perquè es va capficar molt amb la cadena i ho volia complir.
També m’ha impactat molt que la gent continues la cadena, al principi de la pel·lícula hem pensava que ningú li faria cas a en Trevor, però va passar tot el contrari. I sobretot el final de la pel·lícula.
3. Perquè la pel·lícula és diu “Cadena de favores”?
Perquè la pel·lícula anava sobre un noi quecrea una cadena, en la qual feies un favor a 3 persones, però aquests favors havien de ser coses que no podien fer per si mateixos. I quant rebies el favor li feies a tres persones més, i així successivament.
4. Hi ha una condició per triar a qui s'ha d'ajudar. Creus que és justa?
Si, crec que és molt justa, perquè han de ser coses que tu no pots fer per tu mateix, en canvi si no existísaquesta condició li faries el favor a qualsevol persona, y no acabaríem ajudant gaire.
5. Exposa quatre casos de persones que rebin ajuda.
a) Jerry (Vagabunt) Home, pobre, jove i malalt (drogoaddicte). Si, es mereixia l’ajuda, perquè estava en un forat que si ningú l’ajudava no podia ensortir-sen sol.
b) Arlene (Mare de Trevor). Dona, classe mitjana (ni pobre ni rica), jove i malalta(alcohòlica). Si, es mereixia l’ajuda, perquè no tenia un auto control sobre l’alcohol i també no podia resistir-se a la seva ex parella, que la maltractava.
c) Negre que robava. Home, pobre, jove. No es mereixia l’ajuda, perquè estava fogant de la policia mentre el van ajudar.
d) Avia d’en Trevor. Dona, pobre, vella, malalta (alcohòlica). Si, es mereixia l’ajuda, perquè portava molts anys capficada en elalcohol, cosa que va fer que la seva filla també es tornes alcohòlica i que no la hagués pogut perdonar.
6. Pensa com podríem transformar / millorar el pati, inspirant-te en la pel·lícula. Pensa una cosa que no estigui bé i que sigui fàcil de canviar; com començaries el procés de canvi?
La pista del cole esta dividida, es a dir, segons el dia de la setmana la pista li toca a un curs o a l’altre,en la meva opinió, jo crec que la pista hauríem de poder gaudir-la tots, tots els dies de la setmana.
Jo crec per començar el procés de canvi els alumnes hauríem de ser mes tolerants i parlar amb els més petits, per exemple, dir lis que poden jugar tots junts, per així poder gaudir-ne tots.
7. Què no us agrada de la realitat? Fes un llistat de 10 coses per ordre d'importància.
Violència degènere: Jo canviaria la formació de les persones, és a dir, des de petits els hi ensenyaria que tots som iguals i que no cal pegar per manifestar els teus sentiments. També canviaria el coneixement de les persones afectades, el coneixement de que això no es pot fer, i que és un acte que no esta permès, i també el coneixement de que hi ha llocs on podem anar i denunciar-ho i que també hi ha personesque ens poden ajudar.
Guerres: Jo canviaria els interessos econòmics dels països, és a dir, no tenir els diners tan valorats i si arribem fins a aquest punt intentar fer un pacte amb el país contrari i no arribar fins al punt de guerra.
Bullying: Jo canviaria la formació de les persones, exactament tal i com e esmentat abans, els i ensenyaria que tots som iguals i que no cal pegar als demes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cadena de favores
  • cadenas de favores
  • cadena de favores
  • Cadena De Favores
  • Cadena de favores
  • Cadena de favores
  • Cadena De Favores
  • Cadena De Favores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS