caida de los dioses

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 15 de abril de 2014
Caída de los dioses.
Presentació prèvia de la pel·lícula.
1-Luchino Visconti di Modrone, conde de Lonate Pozzolo , va ser un aristócrata y un gran director de cine italia. va néixer a Milán, el 2de novembre de 1906 i morir a Roma el 17 de marzo de 1976.Algunes de les seves pelicules Ossessione, La terra trema) , Bellissima.
2- La nacionalitat d’aquesta pel·lícula ésItalia-Alemania-Suiza; Italnoleggio / Eichberg Films.
3- Aquesta pel·lícula es va fer al 1969 , en una època molt diferent sense conflictes, a diferencia de la pel·lícula que ens representa el nazisme als anys 30.Anàlisi de la pel·lícula.

4 La pel·lícula és una Crònica sobre les vivencies dels Essenbeck en els anys 30 quan el nazisme pujava al poder. Els Essenbeck una família de l'alta burgesia alemanyapropietària d'una important empresa siderúrgica. Després de la pujada al poder del nacionalsocialisme, la família discuteix quina posició ha d'adoptar respecte al nou règim. Només un dels seus membres,Herbert, es nega a recolzar-ho, fuig deixant a Alemanya la seva dona i les seves filles. Els Essenbeck no podran evitar veure’s embolicats en les lluites de poder entre les diferents faccions nazis.

5-El títol de la pelicula al · ludeix a l'òpera de Wagner, El capvespre dels déus, ja que el títol original és el mateix: «La caduta degli dei (Götterdämmerung)». L'òpera wagneriana es diuGötterdämmerung. La pel · lícula pren temes també tractats en aquesta òpera: l'incest, l'homosexualitat, la pedofília, l'ambició desmesurada de poder i la traïció.

6- La història s'estén des de l'incendi delReichstag (1933) fins a la "Nit dels ganivets llargs" (1934), durant la qual va tenir lloc la matança dels membres de les SA.

7- Els personatges serien tota la familia Essenbeck , el patriarcaconservador de la família , Joachim von Essenbeck , qui representa a la vella Alemanya aristocràtica i detesta Hitler. Herbert Thalmann, el vice president de la companyia familiar , que s'oposa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caida De Los Dioses Y La Vida De Los Otros
  • La Caída De Los Dioses
  • La Caida De Los Dioses
  • La Caida
  • la caida de
  • caida
  • caida
  • La caida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS