Camp De Maduixa

Páginas: 5 (1144 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
El llibre tracta sobre un grup de nois que surten una nit i uns d'ells compra pastilles de dissenys a un camell anomenat Poli. Tot comença una nit, el Sr.Salas agafa el telèfon i li diuen que la seva filla està ingressada a l'hospital. De seguida van cap a l'hospital.
Quan arriben veuen als amics de la Lluciana i els hi pregunten que ha passat. Els nois diuen que només a pres una pastilla,l'eva.
La Lluciana va entrar en coma uns minuts desprès. Quan el seu novi, l'Eloi, es va assabentar, va anar corrents cap a l'hospital.
Ell quan li van explicar tot, es va posar molt nerviós i li va carregar totes les culpes a en Màxim. Al mateix moment, un inspector de policia, en Vicenç Espinòs, va parlar amb els pares i amb els nois, per saber que havia pres i que havia passat.
L'Eloi vacomençar a investigar, va anar a veure a en Raül, un que coneixia al camell. Va anar a casa seva, però allà només estava la seva germana i li va dir que en Raül es passava el cap de setmana sense anar a casa. L'Eloi va a visitar a l'Anna i el Quico i li van dir on era en Raül.Per l'altra costat la Cinta, en Màxim i el Santi es van anar cap a casa per descansar perquè a l'hospital ja no podien fer res. LaCinta va trucar a la Loreto, una de les millors amigues de la Lluciana, però tenia bulímia. Quan la Loreto ho va saber es va posar molt trista però no podia anar a l'hospital en l'estat que estava. Al migdia, era l'hora de dinar i la Loreto va dinar sopa, després va anar cap al lavabo, com de costum i es va ficar els dits a la boca, però abans de vomitar va pensar, en que la Lluciana li va dirque l'ajudaria i al final no va vomitar. L'Eloi va anar a una nau abandonada on hi havia una discoteca privada i allà va trobar a en Raül, ell li va dir, on solia estar en Poli.L'Eloi després de saber on era el Poli, va trucar al Santi que estava amb la Cinta i en Màxim i li va dir que ja sabia on podia trobar una pastilla per ajudar a la Lluciana, però sense ells no podia fer res, per això vanquedar en un lloc proper a on era en Poli.Mentrestant, l'inspector i el seu ajudant investigaven on podia estar el camell.
La Norma estava sola i un home, un periodista, es va fer passar per un membre d'una companyia de desintoxicació, ell li va fer preguntes i la Norma, la germana de la Lluciana, les va respondre totes.Després el periodista va fer unes fotos a la Lluciana, d'amagat, sense permís deningú, per publicar-lo tot al diari.L'Eloi es va reunir amb els seus companys i van anar cap a la discoteca on devia d'estar el camell. Van entrar, van pujar, però no el van veure.Van sortir i es van separar, la Cinta i en Santi es van quedar a la porta, en Màxim es va anar cap a dalt i l'Eloi va anar als lavabos.Quan va entrar, va veure un passadís amb varies portes, una era la dels homes, unaaltra la de les dones y algunes més.Va entrar al lavabo dels homes i no hi havia ningú, a part de dos homes, després va mirar al de les dones, discretament, i va veure, que en una de les portes s'hi sentia una veu d'home dient coses sobre pastilles. L'Eloi es va esperar a la porta i al cap de pocs segons va sortir l'home del lavabo. L'Eloi el va seguir i el camell es va donar compte de que liseguien i va córrer.Al final, el camell va sortir al carrer i el perseguien els quatre nois, però va donar la casualitat de que l'inspectors i els seu ajudant estaven allà, esperant que sortís i van córrer tots darrere d'ell. El camell va caure i va morir, però les pastilles també van caure a una claveguera. L'Eloi es va desanimar molt ja que el perseguien per comprar-li una pastilla per ajudar a laLluciana. Quan va arribar la Cinta que anava darrere d'ells els hi va ensenyar una pastilla que havia agafat del terra mentre corrien.Pocs moments després la Lluciana va despertar del coma, després d'haver guanyat la seva imaginada partida d'escacs.
Personatges Principals:
Lluciana: Noia estudiosa, atractiva, molt guapa, educada, té divuit anys, li agrada molt jugar als escacs. Mentre està en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Camp de maduixes
  • Fitxa "Camp de maduixes"
  • Un Camp De Maduixes Personajes
  • Camps De Maduixes
  • camps de maduixes
  • Com les maduixes
  • Camps de maduixes
  • Camps de maduixes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS