CAMPS CONCENTRACIO IMPRIMIR

Páginas: 5 (1185 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2015


















En aquest treball, he volgut parlar de l’holocaust que va haver-hi durant el nazisme, i també dels camps de concentració i la vida en ells i la diferència que tenen amb els camps d’extermini; però basant-me en un fil conductor, posant exemples coneguts per explicar-ho.
Aquests exemples que he triat són l’ Anna Frank per explicar quan els jueus s’amagaven dels nazis, i que vapassar després quan els van enxampar, la pel·lícula de la vida es vella, per explicar la situació dels nens als camps de concentració i per explicar el final de la segona guerra mundial, i en tercer lloc la pel·lícula del nen amb el pijama de ratlles, per explicar la diferència entre la vida dels jueus als camps de concentració, i dels que formaven part dels soldats nazis.














HOLOCAUST:Va ser el fet delictiu d’exterminar un col·lectiu humà, amb la intenció de fer desaparèixer el grup del què forma part, ja sigui religiós, ideològic... L’holocaust que es va produir a l’època nazi, va ser un holocaust jueu, es a dir, es duia a terme una exterminació de la població jueva, que es va dur a terme durant la segona guerra mundial, aquest moviment va estar promogut pel nazis, el líderd’aquests era Hitler. Aquests tancaven els establiments dels que eren jueus, i exterminaven a molts d’ells.
En aquest apartat com a exemple, he posat d’exemple a explicar, a l’Anna Frank i la seva família, aquesta va ser una noia que per desgràcia li va tocar viure en l’època del nazisme, i ella i la seva família eren jueus, aquesta adolescent es molt famosa a dia d’avui, perquè mentre es refugiavaamb la seva família i quatre amics va escriure un diari, explicant les situacions dins de la casa, com havien d’estar mentre estaven els treballadors, com era conviure amb altres en un lloc tan petit... que al acabar la segona guerra mundial, va ser publicat gràcies al seu pare que va ser l’únic de la família Frank que va sobreviure.
La família Frank es va refugiar a una cambra secreta condicionada,a la part del darrere de l’empresa de l’Otto, el pare de l’Anna.
DETENCIÓ I DEPORTACIÓ:
Van ser envaïts del seu amagatall, al 1944, per la policia alemanya, quan van entrar a l’empresa sabien que havien d’anar directament cap a la porta-biblioteca, es a dir, algú havia d’haver-los dit on eren, i es diu que un holandès els hauria delatat per 40 florins.
El grup va ser deportat a Auschwitz, i vanser separats després pel seu sexe. Al arribar tots els menors de 15 anys van ser enviades a les cambres de gas i van morir. Però l’Anna ja en tenia 15 i per tant, no va anar tan directament a la mort. A l’Anna junt amb altres dones, va ser desinfectada i li van afaitar el cap i va ser tatuada amb el numero de identificació, de dia, les utilitzaven per treballar i de nit dormien en les barraquesabarrotades i glacials; l’Anna va ser infectada per la sarna. Al 1945 (març) la Margot, germana de l’Anna i l’Anna van morir en un altre camp per la feblesa extrema provocada per l’epidèmia del tifus.


ELS CAMPS DE CONCENTRACIÓ A L'ÉPOCA NAZI:
Un camp de concentració és un centre gran de detenció o d'exili en massa, sense garanties judicials , grups ètnics o religiosos específics, persones d'unadeterminada orientació sexual, presoners de guerra o en general qualsevol tipus de gent que es consideri perillosa en temps de guerra.
En aquest apartat com a exemple, he volgut elegir dos pel·lícules molt famoses i molt vistes per tothom suposo, que són la vida es bella i el nen amb el pijama de ratlles.
La vida es bella:
Aquesta pel·lícula tracta sobre una família jueva, que té una llibreria. Méstard  tenen un fill anomenat Josué i, pel fet de ser jueus, són deportats a un camp de concentració alemany. Allà, fa creure al seu fill que els treballs del camp són en realitat un joc, l'objectiu del qual seria guanyar un tanc. Amb aquesta idea, el pare aconsegueix amagar i fer suportable la vida al camp del seu fill. Aquesta pel·lícula està basada en els finals de la segona guerra mundial,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • camps de concentració (trens)
  • Camps de concentracio
  • Catalans i Espanyols Als Camps De Concentracio Nazi
  • ELS CAMPS DE CONCENTRACI
  • Els Camps de concentraci nazis
  • camps de concentració nazis
  • Camps de concentració nazis
  • Els camps de concentració nazis, paraules contra l'oblid (rosa toran)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS